SWZ krijgt Woonwinkel aan Lübeckplein

Foto van auteur

Woningstichting SWZ gaat in het voorjaar 2007 verhuizen naar het Lübeckplein. SWZ heeft  momenteel twee locaties in de stad Zwolle; de Galvaniweg (hoofdkantoor) en de Burgemeester van Roijensingel (informatiewinkel voor alle huurders/kopers). Het gaat hier om de locatie Burgemeester van Roijensingel. Deze locatie huurde SWZ voor de periode van vijf jaar. Medio volgend jaar loopt het contract af.

Op het hoofdkantoor heeft SWZ een bepaalde periode de bovenste verdieping aan derden verhuurd. Deze verdieping is onlangs vrijgekomen. Om de bedrijfsprocessen beter te laten verlopen en om kostenefficiency zullen het merendeel van de medewerkers van de Burgemeester van Roijensingel naar de Galvaniweg verhuizen. De medewerkers Servicepunt zullen een plek vinden aan het Lübeckplein. In de nieuwe Woonwinkel wordt een breed scala aangeboden. Mensen kunnen er terecht voor bijvoorbeeld informatie over huur- en koopwoningen, nieuwbouw- en renovatieprojecten en andere diensten en producten.

 De Woonwinkel van SWZ heeft een oppervlakte van 440 m2. Door de werkplekken zo flexibel mogelijk in te richten is er veel mogelijk in de winkel. Ook biedt het kansen om samen te werken met andere partijen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)