ChristenUnie tour start in Zwolle

Foto van auteur

Op donderdag 16 november tourt de ChristenUnie met haar campagnebus een dag door Overijssel. Om 9.00 uur vindt op het station van Zwolle de start plaats met een folderactie, o.a. door (kandidaat)Tweede-Kamerleden Arie Slob en Esmé Wiegman.

Om 9.30 uur zal de campagnebus vertrekken naar Wythmen, waar een bezoek gebracht zal worden aan de biologische boerderij ’t Ecoloar. Tijdens de busrit zal wethouder Janco Cnossen de deelnemers bijpraten over de knelpunten van de Zwolse infrastructuur. Op ’t Ecoloar zullen veehouders André en Tonny Mulder een rondleiding geven op hun bedrijf waar dierwelzijn, milieubescherming, economische en ecologische duurzaamheid  prima hand in hand gaan.

De tour gaat vervolgens verder naar Deventer voor een straatactie, waarna werkbezoeken in Rijssen en Hardenberg zullen plaatsvinden. De tour wordt afgesloten met een politiek avondprogramma in theater De Voorveghter in Hardenberg, met medewerking van o.a. weerman Reinier van de Berg en zanger Gerald Troost. Tijdens de tweede helft van de dag zal ook André Rouvoet aanwezig zijn.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “ChristenUnie tour start in Zwolle”

Reacties zijn gesloten.