Wijkplatform Berkum

Foto van auteur

Het wijkplatform van Berkum vindt op woensdag 15 november 2006 plaats in de Hoofdhofkerk aan de Kerkweg 26. De stand van zaken rond de ontwikkeling van de FC Zwolle stadion is een van de belangrijkste onderwerpen van het wijkplatform. De bijeenkomst begint om 20.00 uur. De wijkbewoners zijn hiervoor uitgenodigd. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Op de agenda van de bijeenkomst staat ondermeer de verkeersmaatregelen voor de Berkenlaan en de Abelenlaan. Om het sluipverkeer in deze wegen aan te pakken heeft de gemeente enkele verkeersmaatregelen genomen. Een verkeersdeskundige van de gemeente Zwolle licht de maatregelen toe. Daarnaast wordt op deze avond informatie gegeven over de proef inzameling oud papier. De gemeente start op maandag 1 januari  2007 met de inzamelingsproef met behulp van een minicontainer. Deze proef wordt gehouden in Berkum / Brinkhoek en in Aa-landen.

  

Spreekuur

Zoals gebruikelijk houdt wijkwethouder Erik Dannenberg voorafgaand aan het wijkplatform een spreekuur voor wijkbewoners die graag meer persoonlijk getinte zaken met de wethouder willen bespreken. Van 18.45 tot 19.30 uur kan men bij de wijkwethouder terecht. Hiervoor dient men zich vooraf aan te melden bij de wijkmanager Heleen Gansekoele via de servicelijn van de Wijkzaken (038) 498 33 00. Aanmelden is mogelijk tot woensdag 15 november 2006 om 12.00 uur.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Wijkplatform Berkum”

  1. Inderdaad hebben die Berkummers altijd wat te zeiken. Ze zijn o zo bang hun dorpse karakter kwijt te raken. Kunnen we niet een paar van die kantoor-torens in Berkum plaatsen, zijn we misschien van dat gezeur af.
    En dat dorpse karakter blijven ze heus wel behouden, alleen al door hun ziekelijke sociale controle. Men weet precies wie het met wie doet, waar men werkt, waarom men afgekeurd is en waaraan hun ouders zijn overleden.

Reacties zijn gesloten.