Coen&Sander presenteren Koningsnacht Spektakel op de Grote Voort

Foto van auteur

Door Redactie

Zwolle – Coen&Sander presenteren op koningsnacht (26 april) het grootste Koningsnacht Spektakel van Nederland. In een avondvullend programma van 19:00 tot 00:00 uur kunnen ruim 15.000 muziek en partyliefhebbers op de Grote Voort in Zwolle compleet uit hun dak gaan.

Verwacht een avond volop entertainment, muziek van heel veel topartiesten en BN’ers, gigantisch veel humor, gezelligheid en natuurlijk heel veel lol! Coen&Sander: “Dit gaat een onvergetelijke avond worden waarbij het publiek de hoofdrol speelt, de beste meezingers voorbij komen, kilo’s confetti je continue om de oren slingeren en alles draait om één ding; FEEST!”

Bij een groot festijn als dit hoort natuurlijk ook een groots programma. Wie er komen is nog heel even geheim maar één ding is zeker; er zijn voor deze eerste editie kosten noch moeite gespaard om iets unieks neer te zetten! Wil jij op de hoogte blijven wie er allemaal komen optreden? Houdt de Facebook pagina dan goed in de gaten de komende weken.

De locatie waar dit grootse Koningsspektakel gaat plaatsvinden is de Grote Voort in Zwolle. Deze perfecte festival locatie, waar tevens Kingdance en Dance4Liberation georganiseerd worden, ligt op loopafstand van het CS Zwolle en is daarnaast met de auto goed te bereiken. Voor sfeerimpressies en overige informatie verwijzen wij je naar onze website.

7 gedachten over “Coen&Sander presenteren Koningsnacht Spektakel op de Grote Voort”

  1. Hmm, tsja Willem is nu eenmaal ‘onze koning’ of je ’t wilt of niet denk ik. Vandaar ‘Koningsnacht’ natuurlijk. Wel goed te vernemen dat ’t gewoon een commercieel spektakel is, geen sprake van ‘gratis kaartjes’ of zoiets. Dat lijkt me goed nieuws. Benieuwd wat de kaartjes gaan kosten.

Reacties zijn gesloten.