Man trekt meisje van fiets

Foto van auteur

Op woensdagmiddag tegen 15.30 uur is op de Hollewandsweg een 12-jarige fietsster uit Heino ten val gekomen. Zij fietste met een aantal vriendinnen, met z’n drieën naast elkaar, op de Hollewandsweg toen zij werd ingehaald door een man op een fiets.

Deze man trok aan haar arm toen hij voorbij fietste. Hierdoor kwam het 12-jarige meisje ten val. Ze heeft enkele kneuzingen overgehouden aan de valpartij. Het meisje heeft aangifte gedaan.

10 gedachten over “Man trekt meisje van fiets”

 1. Laten we wel wezen…. met 3 naast elkaar fietsen is niet toegestaan. Stel dat het voorval ook nog eens vooraf gegaan is door een stel eigenwijze trutjes die verder geen sjoechem geven om ook maar een b?©?©tje aan de kant te gaan…..

  Het zal niet de eerste keer zijn dat er niet gereageerd wordt op geluidsignalen van achteropkomend verkeer die graag willen inhalen. En het zal ook niet de eerste keer zijn als er w?©l gereageerd wordt maar dan in de vorm van een grote bek.

  We weten niet wat er vooraf gegaan is aan het voorval. Misschien niets en was het met z’n 3-en naast elkaar rijden voor de man in kwestie d?© reden om z’n actie uit te voeren maar misschien is er dus w?©l wat anders aan vooraf gegaan. In ieder geval horen ze niet met 3 naast elkaar.

 2. Precies! Dat bedoelde ik dus ook…
  En ik zeg ook niet dat het te rechtvaardigen is, maar wel dat het begrijpelijk zou kunnen zijn….

 3. Geweld is nooit goed te keuren, maar als ik ‘s-morgens naar het werk fiets kom ik ook altijd zo’n rij fieters tegen. Niets mis mee, heb ik vroeger ook gedaan maar als er iemand aankwam ging de derde altijd wel even naar voren of naar achteren.
  Als je er vandaag de dag iets van zegt krijg je opmerkingen: “nou, **** ik mag hier toch wel fietsen?” of “H?© eikel, daar heb jij toch niks mee te maken”
  Ik heb een brede rug, dus het zal mij een wordt wezen wat ze zeggen, maar je kunt een keer een verkeerde treffen en dan moet je niet raar staan te kijken als je een knal krijgt. Tegenwoordig bestaat het beetje het idee “Hij mag me toch niet aanraken” Dat is natuurlijk ook zo, maar er zijn ook mensen die d?¡?¡r schijt aan hebben.

 4. ik maak dit dagelijks mee.
  en ik zal u vertellen. wat je elke dag naar je toe krijgt geslingerd , je word bespogen , uitgescholden etc etc.
  en nu toeter ik 1 keer en wie niet aan de kant wilt die moet maat voelen .
  ik heb een bromfiets die 82 km gaat .
  en dan schrikken ze wel even hoor . en ja zo af en toe laat ik ze ook wel eens vallen.
  wie niet luister wil die moet maar voelen. zei men opa vroeger

 5. @ de Neus
  Hoe moet een fietser nou aan de kant gaan als jij met 80 kilometer per uur aan komt racen. We moeten in dit drukke land soms wat geven en nemen. Ik persoonlijk erger wild aan lawaai?¯ge brommers, maar dan schop ik jou toch ook niet van je scooter af? Dit staat overigens los van het ‘grote bek’ gebeuren. Als je wordt bespuugd en uitgescholden mag er best een ‘corrigerende tik’ worden uitgedeeld wat mij betreft.

 6. sjoert .
  je weet hoe die tieners zijn . grote bek en ze zeggen woorden ,waar je het schaam rood van op je kaken krijgt.
  vroeger als wij dat deden kregen we met de liniaal over de vingers.
  zo werd je waarden en normen geleerd.
  dat zal weet terug moeten komen (zucht).
  en mijn scooter maakt geen lawaai.
  af en toe een tik uitdelen daar is nog nooit iemand slechter van geworden

 7. Als ze tegenliggend op me afkomen, dan doe ik altijd wie het langste volhoud om frontaal op elkaar in te fietsen…Tot nu toe won ik!!! ;D

Reacties zijn gesloten.