Podiumavond COC

Foto van auteur

COC Zwolle sloot haar jubileumjaar 2006 af met een spetterende avond in theater Odeon. Tijdens deze COC Zwolle Jubileum Podiumavond was vrijdagavond een keur aan zang, dans, toneel en cabaret opgevoerd. Dertig jaar geleden is COC Zwolle, de regionale vereniging voor integratie van homoseksualiteit, opgericht.

Dit jaar is volop aandacht besteed aan het jubileum, met de Roze Zaterdag op zaterdag 24 juni als hoogtepunt. Zo’n 50.000 mensen kwamen toen naar het evenement in de Zwolse binnenstad voor een dag waarop iedereen welkom was. Met de Podiumavond werd gisteravond het jubileum nogmaals gevierd. Bezoekers, vrijwilligers en sympathisanten van COC Zwolle verzorgden een programma dat varieert van smartlap tot toneel en van dans tot cabaret. Bovendien werd op deze avond ook de keuze bepaald wie COC Zwolle op het landelijk COC Songfestival gaat vertegenwoordigen. Vijf jaar geleden, bij het 25-jarig bestaan van COC Zwolle, werd een soortgelijke avond gehouden.

 

Net als bij alle andere activiteiten in de afgelopen jaren vormden Richard Kuper en Ilja De Jong het succesvolle presentatieduo. Een vakkundig jurypanel  bestaande uit: Jaap Hagedoorn, Martijn Nijhuis en Ria Verdonk beoordeelden de deelnemers. 

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “Podiumavond COC”

 1. Geachte redactie,

  Bedankt voor jullie lovende woorden! Ze geven treffend weer wat deze avond was: een in alle opzichten zeer geslaagde Podiumavond!

  Met vriendelijke groet,

  John T?¶pfer,
  co?¶rdinator Podiumavond COC Zwolle

 2. Voor alle deelnemers,
  Wederom is alles (om precies te zijn 3 uur en 6 minuten) van de podiumavond digitaal vastgelegd en verschijnt binnenkort op DVD, waarvoor nog eventjes geduld. Ook door de lens zag het er weer erg bijzonder uit 🙂
  Zijn er nog meer foto’s van de avond te bezien?
  groeten Will Stevens

Reacties zijn gesloten.