Table Stars – The Battle, het jaarlijkse strijdpodium voor Zwolse basisscholen

Foto van auteur

Door Redactie

Zwolle – Bijna 100 basisschoolkinderen gaan op woensdag 17 oktober de strijd met elkaar aan om de tafeltenniskampioen van Zwolle te worden. Met geoefende kinderen en een stijging van het aantal vrijwilligers, belooft dit een succesvol toernooi te worden. Table Stars – The Battle, het jaarlijkse schooltafeltennistoernooi, wordt georganiseerd door Tafeltennis Zwolle in samenwerking met SportService Zwolle.

Het eerste schoolsporttoernooi van dit schooljaar start met 24 teams. Deze teams komen van maar liefst zestien verschillende basisscholen in Zwolle. Van die diverse scholen uit onze sportstad zijn er ruim 30 kinderen die al een streepje voor hebben op het toernooi. Zij hebben al flink geoefend bij de, door Tafeltennis Zwolle, aangeboden clinics.

Het schooltafeltennistoernooi vindt plaats bij de vereniging Tafeltennis Zwolle aan de Albert Cuypsraat 1a in Zwolle.

13.30 uur – Start poulewedstrijden;
15.20 uur – Start Gouden*, Zilveren en Bronzen toernooi;
17.00 uur – Prijsuitreiking;
17.30 uur – Einde toernooi.

*Door het gouden, zilveren en bronzen toernooi blijven alle teams tot het einde actief. Per toernooi wordt er bepaald welk team er de 1e, 2e en 3e plek veroveren.

Het aantal vrijwilligers bij de schoolsporttoernooien blijft stijgen! Dit jaar is er ook weer een stijging van vrijwilligers die helpen bij Table Stars. “Voor de verenigingen is de betrokkenheid van de vrijwilligers erg positief. Mooi om te zien dat dit jaar weer een stijging is van betrokken leden die een steentje willen bijdragen.” Aldus Marco Welink, verenigingsadviseur SportService Zwolle.

Ook dit schooljaar staat Fair Play weer bovenaan de prioriteiten. De organisatoren vinden het belangrijk dat de sport- en beweegactiviteiten worden beleefd met respect, eerlijkheid, sportiviteit en waar iedereen mag meedoen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)