Ontdek welke opleiding bij jou past tijdens open dag hogeschool Windesheim

Foto van auteur

Zwolle – Je eigen studieroute bepalen bij het Windesheim Business College? Wat kun je met Social Work? Of met Elektrotechniek? Benieuwd wat het Teachers College inhoudt? Ontdek welke opleiding het beste bij jou past tijdens de open dag van Windesheim op vrijdag 9 november van 13.00 – 21.00 uur op de Windesheimcampus in Zwolle.

Hoe kom je als scholier tot de juiste studiekeuze? Hoe vind je de hbo-studie die echt bij jou past? Op de open dag van Windesheim helpen studenten de scholieren vanuit hun eigen ervaring. Zij vertellen over de inhoud van de studie, maar bijvoorbeeld ook over hoe zwaar de studie is, hoe het werkt op Windesheim en hoe het leven als student hen bevalt. Uiteraard zijn niet alleen de toekomstige studenten, maar ook hun ouders welkom.

Proeflessen en workshops
Tijdens de open dag zijn er voor de scholieren verschillende voorlichtingsactiviteiten, zoals het maken van een gratis studiekeuzetest of een kort gesprek met een studiekeuzecoach. Alle voltijdopleidingen houden meerdere voorlichtingsrondes. Bij sommige opleidingen kunnen toekomstige studenten ervaren hoe het is om te studeren aan het hbo via een proefles of een workshop. Daarnaast is er informatie over onder meer studie en financiën, studeren met een functiebeperking, studeren als topsporter en de combinatie studeren en ondernemen. De studentenverenigingen laten Zwolle als studentenstad zien. Kijk voor aanmelden en het volledige programma op windesheim.nl/opendag.
Foto's 2
Ontdek welke opleiding bij jou past tijdens open dag hogeschool Windesheim
Ontdek welke opleiding bij jou past tijdens open dag hogeschool Windesheim

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)