Zwolle steunt Diabetes Fonds met €16.881

Foto van auteur

Zwolle – 226 vrijwilligers gingen 29 oktober tot en met 3 november in Zwolle op pad voor het Diabetes Fonds. Gezamenlijk haalden zij € 16.881 op. Het opgehaalde geld gaat naar onderzoek om diabetes te genezen, beter te behandelen of te voorkomen.

Hanneke Dessing, directeur Diabetes Fonds: ‘Wij zijn onze duizenden vrijwilligers enorm dankbaar dat zij de straat zijn opgaan om te collecteren voor het Diabetes Fonds. Diabetes is helaas een groeiende ziekte. Al ruim 1,2 miljoen Nederlanders hebben diabetes en elke week komen daar 1.200 mensen bij. Geld voor onderzoek en voorlichting is dus keihard nodig.’

Geven kan altijd
Mocht u de collectant aan de deur hebben gemist, dan kunt u ook een bijdrage leveren aan de genezing van diabetes door te doneren aan de online collectanten viawww.diabetescollecte.nl/diabetes-fonds.

Over het Diabetes Fonds
Het Diabetes Fonds vindt dat iedereen een gezond leven verdient zonder diabetes en de complicaties ervan. Het Diabetes Fonds wil Nederland gezonder maken en diabetes genezen door wetenschappelijk onderzoek te financieren naar betere behandelingen, genezing en complicaties van diabetes type 1 en type 2.

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)