FC Zwolle moet winnen voor kans op kampioenschap

Foto van auteur

FC Zwolle leek enkele weken geleden de belangrijkste concurrent te zijn van RKC Waalwijk in de jacht om het kampioenschap. Duur puntverlies betekende echter een achterstand van vier punten waardoor de ploeg nu snakt naar winst op Stormvogels Telstar.


FC Zwolle mist vrijdagavond in ieder geval de geschorste Niklas Moisander

FC Zwolle is vrijdagavond in eigen huis duidelijk op zoek naar een overwinning. De ploeg van trainer Jan Everse wist in de voorgaande drie duels geen winst te boeken. De eerdere confrontatie eindigde in Velsen in een 0-1 overwinning voor de Zwollenaren. Doelpuntenmaker was destijds Etiënne Reijnen.

Stormvogels Telstar is, ondanks de nederlaag in de voorgaande week, nog kansrijk in de strijd om de zesde periodetitel. Met zes behaalde punten uit drie wedstrijden staat de ploeg slechts één punt achter ADO Den Haag.

FC Zwolle mist vrijdagavond in ieder geval de geschorste Niklas Moisander. Vanwege een blessure zijn Jordy Zuidam, Bram van Polen en Romano Bijl niet inzetbaar.

Middenvelder Koen Garritsen, die in de winterstop de overstap maakte van AGOVV naar FC Zwolle, krijgt vermoedelijk van trainer Jan Everse een basisplaats toebedeeld.

Voetbalprimeur

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

8 gedachten over “FC Zwolle moet winnen voor kans op kampioenschap”

Reacties zijn gesloten.