Leerling-profs stromen door bij FC Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – Nadat enkele weken geleden bekend werd dat Eltjo Gnodde en Thomas Vossebelt volgend seizoen doorstromen naar het eerste elftal van FC Zwolle, hebben Kees Pluim en Chiel-Jan Schuldink dezelfde mededeling gekregen.   

Pluim en Schuldink, middenvelder en verdediger, komen in aanmerking voor een leerling-prof overeenkomst waarin zij een contract kunnen afdwingen. In totaal zullen er tijdens het seizoen 2008-2009 vier leerling-prof plekken ingevuld worden: linksbuiten Eltjo Gnodde, middenvelder Thomas Vossebelt, middenvelder Kees Pluim, verdediger Chiel-Jan Schuldink.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Leerling-profs stromen door bij FC Zwolle”

  1. Moet ik hier nu ;D mee zijn of :'( . Benieuwd of er deze week nog meer nieuws van het (amateur-)transfer front komt. Daar heb ik nl meer vertrouwen in ;D

  2. Ik vind het echt gaaf dat Eltjo het mag proberen, ik ben gecharmeerd van zijn manier van voetballen, ik hoop dat hij het red. Die andere zijn mij persoonlijk niet opgevallen maar ik zie ze ook niet elke week voetballen.

  3. Finale
    Graafschap is de volgende!!! 😛

    Bij Langs de Lijn verwachten ze overigens dat de Doetichemers niet heel veel problemen met de FC zullen hebben. Nou en….we zullen wel zien; ze staan er toch maar mooi 😉

    VVV degradeerd! RKC ook naar 3e ronde!

Reacties zijn gesloten.