Bejaarde vrouw aangehouden voor winkeldiefstal

Foto van auteur

Zwolle – Een 74-jarige inwoonster uit Zwolle werd op woensdag 14 mei rond 18.30 uur aangehouden voor winkeldiefstal.

De verdachte had bij een winkelbedrijf aan de Van der Capellenstraat slechts een klein gedeelte van de boodschappen afgerekend. Het grootste gedeelte van de levensmiddelen nam ze mee zonder deze af te rekenen. Door het winkelpersoneel werd de vrouw aangesproken en overgedragen aan de politie. Tegen haar zal een proces-verbaal worden opgemaakt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “Bejaarde vrouw aangehouden voor winkeldiefstal”

  1. Het arme mens kon het niet meer betalen van haar arme pensioentje, en nu krijgt ze nog een boete ook. Triest, konden we maar terug naar de guldentijd.

  2. Dee? Ik neem aan dat je een grap maakt. Mensen op die leeftijd hebben vaak dezelfde reden als jongeren om te stelen: lekker goedkoop. Ze komen prima rond, vaak refereren ze hun zuinigheid en eerbied aan het feit dat ze de oorlog meegemaakt hebben. Nou, als ze daar zuinig hebben leren wezen, moeten ze het hier nu wel een eitje vinden šŸ˜‰ :D, niet stelen dus, al ben je nog zo oud en zielig. In NL hoef je niet te stelen, doe je het wel, ik veroordeel ze er niet om, maar wees dan zo volwassen om toe te geven dat je het een buitenkansje vond….

  3. ghehe net wat je zegt over de bejaarden ,ik sta ook nog wel eens te kijken als ik zie in wat voor mooie nieuwe auto,s sommige bejaarden rijden en dat zijn er nogal wat hoor .Je zou zeggen waar doen ze het van .

  4. Nee Larry, dat is geen cynisme. Bij lange na niet!
    Het is ironisch bedoeld en kan in het ergste geval als sarcastisch opgevat worden.

    Dus ik neem aan, dat Dee ook een ironische opmerking maakt.

Reacties zijn gesloten.