Finaleweek Oogst van Overijssel

Foto van auteur

Zwolle/Deventer – De spanning stijgt voor Overijsselse poptalenten. De voorronden en de eerste halve finales van de grootste provinciale talentenjacht van Nederland, de Oogst van Overijssel, zitten er bijna op. In de week van 1 tot en met 7 juni zullen de finales in de categorieën Singer-songwriter, Hiphop, Pop/Rock en Dance plaatsvinden op verschillende podia in Overijssel.

Op zondagmiddag 1 juni zal de aftrap van de finaleweek gegeven worden, met de finale Singer-songwriter in het Burgerweeshuis in Deventer. De finalisten singer-songwriter zijn KraBAt (Deventer), Bjorn Engelen (Deventer), Beechcraft Bonanza (Zwolle), Mirna’s Fling (Zwolle) en Carmijn (Vollenhove). In de categorieën Hiphop en Pop/Rock is het nog spannend. In de halve finales zal beslist worden wie er mag optreden in Hedon. De finalisten Pop/rock en Hiphop zijn vanaf dinsdag 3 juni te vinden op www.oogstvanoverijssel.nl. De finale Hiphop is op vrijdag 6 juni in Hedon, Zwolle. Zaterdag 7 juni vind in Hedon de finale Pop/rock plaats.

Ook op 7 juni vindt de afsluiter Dance plaats in het Zwols Popfront, naast Hedon. Deze avond zal er dit jaar iets anders uitzien dan vorig jaar. Het competitie-element is geschrapt. Naast de Overijsselse dance-acts zal de bekende formatie Black Sun Empire optreden.

De halve finales Pop/Rock vinden plaats op 30 mei in Atak Enschede en 31 mei in ’t Ukien in Kampen. De halve finales Hiphop vinden plaats op 24 mei in Atak Enschede en 30 mei in de Metropool in Hengelo.

De Oogst van Overijssel is een initiatief van Kunst & Cultuur Overijssel en word mogelijk gemaakt door Provincie Overijssel, het Nederlands Fonds voor Podiumkunsten +, het Enschede Uitburo en de deelnemende gemeenten. 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)