Vertrek van FC Zwolle publiekslieveling Zuidam

Foto van auteur

Zwolle – Jordy Zuidam heeft besloten zijn carière bij FC Zwolle niet voort te zetten. De populaire aanvoerder en middenvelder kon bij de eerstedivisionist een nieuw conract tekenen tot de zomer van 2011, maar gaat dit uiteindelijk niet doen.

Zuidam was deze week nog vereerd met het bijzondere aanbod van FC Zwolle. “Zo’n lang contract krijgt niet iedereen aangeboden”, zei de voetballer nog deze week in de media. De geboren Utrechter heeft drie seizoenen in Zwolle gespeeld. Zaterdag werd verder bekend dat Dennis van der Wal kan bijtekenen. De rechtsback kwam aanvankelijk niet voor een nieuw contract in aanmerking, maar krijgt nu alsnog een kans van de technische leiding.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “Vertrek van FC Zwolle publiekslieveling Zuidam”

 1. Jammer van Jordy!!!:'(
  Maar ik ben wel heel blij dat Dennis kan blijven….
  das tenminste een speler die ook mijn motto heeft:

  NOAR VEUR’N!!!!!

  ;D

 2. We hebben Etienne tog, die is kwa statistieken vele malen beter en heeft nog groei mogelijkheden. Met Marc v.d. M erbij … of is Jan zijn nummer vergeten. Laat die BQers maar zeggen dat er geen goede spelers zijn, voorlopig is hij er weer … de Mars op BQ’28

 3. Was volgens mij al bekend: van fc-update

  De selectie van FC Zwolle heeft dit weekend een aantal veranderingen ondergaan. De spelers Jordy Zuidam (foto) en Koen Garritsen maakten bekend niet in te gaan op de contractaanbieding van de club en vertrekken daardoor. Twee nieuwe spelers werden gepresenteerd.
  Tegenover het vertrek van Zuidam en Garritsen komen Roel de Graaff en Dolf Kerklaan de selectie voor komend seizoen versterken. De Graaff (24) komt over van Haarlem en tekent een contract voor een half jaar, die ingaat zodra de aanvaller hersteld is van een kruisbandblessure. Keeper Kerklaan (21) tekent voor één jaar in Zwolle. Zwolle legde tevens middenvelder Dennis van der Wal (21) langer vast.

 4. Jordy Zuidam tekent deze week een driejarig contract bij Go Ahead Eagles.

  De 27-jarige middenvelder komt transfervrij over van FC Zwolle. Zuidam sloeg afgelopen weekeinde nog een contractverlenging bij Zwolle af. Hij speelde een paar jaar geleden ook al voor de eerstedivisionist in Deventer. Zuidam werd toen gehuurd van FC Utrecht, de club waar hij ooit debuteerde in het betaald voetbal.

  RTV Oost

 5. Laat ‘em maar lekker naar de Eagles gaan, kan ie daar mooi de boel vertragen.
  Ik zal ‘em niet missen die pseudo-vedette.

Reacties zijn gesloten.