Acrogymnasten behalen goud in Bulgarije

Foto van auteur

Gabrovo – Drie Zwolse teams van de vereniging WRZV-Landstede Zwolle hebben samen met een team van de vereniging Flik Flak Den Bosch de landenwedstrijd acrogym in Gabrovo gewonnen. Uitkomend op het hoogste wedstrijdniveau behaalden de teams afzonderlijk ook heel mooie resultaten. Bij de categorie jeugd dames A werd er door de dames Sanne Kamperman en Sascha Witvoet uitzonderlijk goed gepresteerd. Drie keer kregen zij van de jury ruim 28 punten voor hun oefeningen wat ruim voldoende was om in het klassement aan de leiding te gaan en de gouden plak in ontvangst te nemen.

Bij de senioren was er voor Veerle Dijksma en Andy Ostiana eveneens goud. Bijna volledig hersteld van een blessure wist het tweetal prima te presteren tijdens deze internationale wedstrijd en bleven teams van o.a. Duitsland, Georgië, Engeland en Bulgarije voor in het klassement.
Het tweede Zwolse gemengde paar, Lianne van Dam en Rick Oude Wesselink  plakten zeer verrassend het zilver met een drietal mooi uitgevoerde oefeningen. Alle scores bij elkaar opgeteld was ruim voldoende om de landenwedstrijd te winnen en een prachtige beker in ontvangst te nemen. Deze teams zullen aankomend weekend samen met nog vele andere Zwolse teams in actie komen in Drachten tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Acrogym. Zwolle is een van de hoofdleveranciers van teams die uitkomen op het hoogste landelijke niveau.
 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)