Open Middag Librije’s Hotel Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – Zondagmiddag vond de open middag van Librije’s Hotel plaats. Weblog Zwolle was samen met 4.000 andere bezoekers ter plekke, en leidt zijn bezoekers via een fotoserie rond in de voormalige gevangenis van Zwolle.

Het Librije’s Hotel wordt een stijlvol vijfsterrenhotel. Er zijn naast de 20 luxe hotelsuites, een restaurant, een kook- en wijnschool, een wijnbar en verschillende ruimtes voor vergaderingen of besloten gezelschappen. De luxe suites zijn alle zo ingericht dat de gast optimaal kan genieten van zijn verblijf. Hotelgasten hebben de keuze uit verschillende twee persoonssuites variërend van 275 euro tot 550 euro (exclusief ontbijt). Twee suites zijn door middel van connecting doors met elkaar verbonden. Alle suites zijn voorzien van comfortabele boxspringbedden en state of the art Bose-apparatuur, flatscreens met een Apple hotelinformatiesysteem en WiFi. Op zondagavond is het hotel gesloten. De eerste gasten werden afgelopen dinsdag ontvangen.

Via ‘Lees verder’ meer foto’s…

 


Restaurant Librije’s Zusje…

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

14 gedachten over “Open Middag Librije’s Hotel Zwolle”

 1. Mooie foto’s Han. Maar een verblijf daar is voor “Jan met de pet” niet weggelegd. Neemt niet weg dat ze er iets tofs van gemaakt hebben, ook voor onze mooie stad.

 2. 275 tot 550 euro per nacht !!En dan kan er nog geen boterham vanaf.

  Dat zijn bijna 600 en 1200 oude Nederlandse guldens voor een nachtje slapen.
  Sorry maar dit vind ik niet normaal.!!
  Trouwens die prijzen voor een hapje eten daar zijn ook overtrokken.
  Mij zien ze er niet.Ik eet wel een patatje
  ;D ;D

 3. Librije’s Hotel
  Ik ben er zondagmiddag ook ff geweest. Ik heb geen spijt van mijn bezoekje, want wanneer kom je daar anders? In een van de kamers lag een prijslijst voor de roomservice. Een gehaktbal kost E 15,00 en daar krijg je mosterdsaus bij. Kaviaar kost E 50,00. Dit hotel is niet voor Jan met de pet. Toch is het aanwinst voor Zwolle. Er komen vermogende (zaken)lieden en hun komst is alleen maar goed voor de Zwolse economie.

 4. Haha, Tjalling, helemaal zonde van het geld, als je dan ’s nachts wakker ligt van de hooikoorts met verstopte neus….

 5. Je moet dat patatje dan ook zelf betalen, neem ik aan. De meeste gasten van de bajes zullen alles tot op de laatste cent declareren dacht ik zo.

 6. Wauw… Mooie foto’s. Had gehoopt te kunnen kijken, toch vond ik het ook niet vervelend om een weekendje weg te zijn ;).
  Die gehaktbal, hallelujaaaaaaa! Zitten er gouden uien in ofzo?

 7. Nieuwe Haring
  Vandaag al een paar achterover geslagen :-)Ja ja de echte.;-)Smaken beter dan een gehaktbal van 15 euro.

 8. Zeur allemaal maar over de prijs maar net zoals de librije zelf is dit pure luxe. en de prijs-kwaliteitsverhouding is heus goed.

  Dit doet misschien niet iedereen maar het is wel een belevenis.
  Dan maar even sparen!

Reacties zijn gesloten.