Leontien van Moorsel traint allochtone vrouwen

Foto van auteur

Zwolle – Maandagochtend werd door Leontien van Moorsel in Zwolle in het kader van het project “Ik Fiets” een fietsclinic gehouden. De clinic was bedoeld om een groep grotendeels allochtone vrouwen uit Diezerpoort, Holtenbroek en Zwolle Zuid klaar te stomen voor de Leontien’s Ladies Ride op zondag 8 juni in Zwolle.

Leontien van Moorsel fietste met de ongeveer 25 dames een route van dertien kilometer in de regio van Zwolle. Daarbij gaf ze hen een aantal fietstips, om op zondag 8 juni de Leontien’s Ladies Ride van 35 kilometer door het Overijsselse landschap goed te volbrengen. De clinic ging van start in wijkcentrum Rembrandtien en ging onder andere door de stad en langs het Engelse Werk. Voorafgaand aan de fietstocht gaven medewerkers van de GGD voorlichting over goede voeding en het belang van voldoende drinken bij een fysieke inspanning. Dit komt voort uit het project Samen Gezond. Speciaal voor de wijken Diezerpoort en Holtenbroek heeft de GGD dat project opgestart.


Hilariteit als een deelnemer niet weet hoe een snelbinder werkt…

Via ‘Lees verder’ meer foto’s…

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Leontien van Moorsel traint allochtone vrouwen”

  1. ben benieuwd wie voor deze flauwekul financieel opdraait. zal uiteindelijk wel weer de zwolse inwoner zijn. van moorsel leent zich trouwens ook overal voor tegenwoordig.

Reacties zijn gesloten.