Nieuw project voor discotheek in Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – Er is een aantal nieuwe projecten op samenmakenwedestad.nl geplaatst. Zo maakt het project Leven in de Stad zich hard voor een club/discotheek in Zwolle. Het project TOKO is op zoek naar Zwolse ondernemers die docenten willen inspireren om hun studenten op het pad van het ondernemerschap te krijgen. En het project “Meer Samenspel in je buurt” biedt een workshop/cursus vol spel en plezier die een positieve impuls oplevert aan samenwerking in buurten.

Naast nieuwe projecten, is een aantal projecten niet meer zichtbaar op de website. Het gaat om de projecten Samen gaan voor de Palestrinalaan, Veiligheidshuis, Game Ontwikkeling, Animatiefestival, Sportmatch en Jumpin Zwolle. Een aantal van deze projecten is inmiddels afgelopen, of op andere manieren in gang gezet. Voor andere projecten geldt dat deze eerst nog verder ontwikkeld worden, voor ze weer op de website terugkeren.

Heeft u zich voor een van deze projecten aangemeld, dan kunt u, nadat u bent ingelogd, nog wel reageren op deze projecten. Maar kijk ook nog even verder… er zijn nog veel andere interessante en leuke projecten die uw hulp goed kunnen gebruiken!

5 gedachten over “Nieuw project voor discotheek in Zwolle”

  1. Goed project idd “Leven in de stad”. Helaas s. brengen wij onze oudste nog maandelijks naar Takens Altijd een enorm succes Maar zoiets moet toch ook in een groeiende en bruisende stad met een dikke 120.000 inwoners mogelijk zijn…

  2. Ik wil zoiets als de Q terug, gewoon in de binnenstad. Echter geen progressive draaien, daar krijg je de mensen niet mee naar binnen.

Reacties zijn gesloten.