Zwollenaren aangehouden voor huiselijk geweld

Foto van auteur

Zwolle – Op donderdagavond 5 juni kreeg de politie een melding van huiselijk geweld. Een 46-jarige Zwollenaar had zijn vrouw en zoon bedreigd. De man werd aangehouden.

In de nacht van donderdag 5 op vrijdag 6 juni werd een 30-jarige man uit Zwolle aangehouden voor huiselijk geweld. De man had zijn vriendin geslagen.

9 gedachten over “Zwollenaren aangehouden voor huiselijk geweld”

 1. Ik lees dan over een 30-jarige man en realiseer me, dat ik zelf ook 30 ben. Ik kan me echter met geen mogelijkheid indenken, dat ik mijn vriendin zou slaan! Waar gaat het toch fout bij deze mensen?

 2. Ik ook niet, daarom denk ik dat die mensen een defect hebben in hun hersenen waardoor ze niet helemaal 100% kunnen nadenken zoals een normaal mens. Bij de één leidt dit tot alcoholisme, een ander gaat richting het gokken en deze persoon is geweldadig. Ik weet niet of mijn theorie klopt, maar dat ze niet 100% zijn staat in elk geval vast.

 3. Tja, ik kan het me ook niet indenken. Als men zo agressief is, is dat ook niet zomaar. Hoe betuttelend het ook klinkt, zulke mensen hebben echt professionele hulp nodig.

  Danny, wat je zegt is wel erg zwart op wit, maar in de basis ben ik het inderdaad met je eens.

 4. Opvallend vaker met warmer weer?
  Krijg dagelijks mails van misdaad.nl kun je, je voor aanmelden, wat voor nieuws er is uit je wijk, eerst weinig meldingen maar momenteel is het elke dag flink raak!
  Trouwens drugs kan ook veel ellende veroorzaken niet alleen drank, combinaties van beide idem verhaal.
  Maar goed niet ieder mens reageert agressief op…
  Dat zit ook in iemands karakter uiteraard.

 5. Denk ook dat je zulke mensen niet met een boete en/of een tijdje brommen naar huis mag sturen. Vrees dat wij als maatschappij verplicht zijn om (in dit geval) de man te helpen. 30 jaar, anders kan hij het nog wel 10,15 x flikken. En slaat ie dan nog met de hand? Of met een kandelaar die toevallig bij hem in de buurt staat?
  Of slaat ie zijn glas kapot dat ik toevallig in de hand heeft en steekt hij hier mee…..

  Hoe gaat de politie met dit soort zaken om?

 6. En hoppa:Zwolle ?? Op vrijdagavond 6 juni werd in Zwolle-Zuid een 42-jarige Zwollenaar aangehouden voor huiselijk geweld. De man zou zijn echtgenote hebben geschopt en geslagen. De vrouw deed hiervan aangifte. De man werd ingesloten op het bureau. Voor beiden zal een hulpverleningstraject worden opgestart.

Reacties zijn gesloten.