Meiden De Wieden behalen zilver

Foto van auteur

Haaksbergen/Zwolle – Op deze zonnige en warme dag moesten de Zwolse voetbalmeiden van obs De Wieden in Haaksbergen aantreden tegen de Spreng-El uit Ane. De Wieden, die in de halve finales twee weken terug, scholen uit Nijmegen, Wageningen en Putten had verslagen. Er werd echter een zware wedstrijd verwacht, omdat het merendeel van de tegenstander actief voetbalster is bij een club. Bij de Wieden is hier geen sprake van; slechts 1 speelster.

De wedstrijd ging vlot van start met een snelle 1-0 achterstand voor de Zwolse meiden. Gelukkig volgde snel de gelijkmaker. Ten tijde van de rust stond De Wieden, na een reeks van pech, ongelukkige spelsituaties en de goede tegenstand op een 5-1 achterstand. Na rust werd er een furieuse inhaalrace gestart die resulteerde in een 5-3 stand. Dit echter kostte de Zwolse meiden zoveel kracht dat er ook weer een tegendoelpunt viel. Uiteindelijk werd de einduitslag 7-4. De meiden van de Wieden hebben Zwolle en de Wieden zeer waardig vertgenwoordigd en gingen trots naar Zwolle terug met een zilveren medaille en een mooie beker.

1 gedachte over “Meiden De Wieden behalen zilver”

  1. Logisch met zo’n topcoach. Niet alléén Jumbo puzzels oplossen, maar ook de getalenteerde speelsters op de juiste plaats zetten en er een collectief van smeden. Gefeliciteerd Mary, TD en natuurlijk alle speeltsers met het behalen van dit mooie resultaat.

Reacties zijn gesloten.