Het EK 2008 is begonnen !

Foto van auteur

GEACHTE LANDGENOTEN

Zoals u weet ben ik erg oud en heb ik veel ervaring en aangezien ik toch niks te doen heb, heb ik eens goed nagedacht over de uitslagen van onze jongens in het mooie Zwitserland. Maandag tegen Italie 2-1, zondag (??) tegen Frankrijk 1-0 en dinsdag tegen Roemenie 3-1. Ik wens u veel kijk- en feestgenot. tot gauw. Hoogachtend… (Joan Derk baron van der Capellen tot den Pol).

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

14 gedachten over “Het EK 2008 is begonnen !”

  1. Risé, als jouw dromen bedrog zijn, moet je eens nagaan waarom dat zo is. Als ik een droom heb ga ik ervoor. Helaas zijn veel mensen nogal pessimistisch ingesteld, vandaar ‘de meeste dromen zijn bedrog’; de meesten maken er geen werk van. Bedriegt de droom de mens, of bedriegt de mens zijn/haar droom door het te negeren?

  2. Wel grappig dat als je Ned. in de poule, in de finale, van Duitsland laat winnen. Je vrijdag nog door veel mensen vierkant wordt uitgelachen 😀 😀 😀

    Man van de wedstrijd? Veel heel veel; na afloop werd gelijk het TEAM heel goed benadrukt. Maar mag ik een speciaal applaus voor BOULAH!!
    Foutloos!! Herr Yourie Mulder vlak voor de wedstrijd: “oh alleen met overtredingen kan Boulah zijn tegenstander stoppen, hij is zooooo snel en zooooo goed; kon het verschil wel eens maken!”

    Hahaha altijd lachen met die “kenners” ;D

Reacties zijn gesloten.