Hennepkwekerij ontmanteld

Foto van auteur

Zwolle – Op woensdag 11 juni heeft de politie een hennepkwekerij ontmanteld aan de Sumatrastraat. Er werden 252 planten en apparatuur in beslag genomen. Ook was er sprake van diefstal stroom.

De 41-jarige bewoner werd aangehouden en voor nader verhoor overgebracht naar het bureau. De man verklaarde de kwekerij sinds twee dagen in werking te hebben. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “Hennepkwekerij ontmanteld”

  1. van mij part had hij het spul twee uur staan. keihard aanpakken die gast. Hij was van plan om onze kinderen stoned te laten rondlopen. Geen medelijden hebben, voor het gerecht die man.

  2. @ steven je kinderen moeten het echt zelf op roken om stoned rond te lopen, ze moeten hem wel aan pakken voor stroomdiefstal.

  3. Wie heeft het over kinderen, Steven? Als iemand een slijterij heeft, is hij dan meteen van plan jouw kinderen dronken rond te laten lopen?

    Als de overheid eens het beleid eens praktisch haalbaar zou maken, zodat wiet legaal en gecontroleerd geteeld mag worden, is hier niets aan de hand. Dat zou de bevolking een hoop brandgevaar, diefstal stroom en gevoel van onveiligheid ontnemen.

Reacties zijn gesloten.