Essent Musical Award 2008

Foto van auteur

Zwolle – Vandaag werd in theater de Spiegel gestreden om de Essent Musical Award 2008 door ruim 200 groep achters. Op het podium brachten 9 scholen een nummer uit hun musical ten gehore. De leerlingen hebben weken geoefend op de musical om zo het afscheid van de lagere school luister bij te zetten. Vandaag waren er o.a nummers te zien en te horen uit de musicals Nino, Top Secret, Take off en de Mozadanic star. Deze laatste musical iszelf geschreven door 2 moeders van basisschool het Mozaiek.

Na een optreden van Deltion studenten kreeg De Schilderschool de wisselbeker uit handen van Marga Edens, voorzitster van de jury. De Schilderschool trad op met het nummer Take off uit de musical Actie Actie.
 
 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Essent Musical Award 2008”

  1. Wat ontzettend positief, dat onderwijscentrum de Twijn hier aan mee heeft gedaan! Mijn petje af. Ondanks dat er leerlingen op de Twijn zitten met een verstandelijke beperking.

  2. musical de Moazadanic Star
    Ere wie er toekomt. De musical De Mozadanic Star is niet door twee ouders geschreven maar door 1 ouder, te weten, door Karin Benning.
    Een pracht stukkie werk. Klasse!!!

Reacties zijn gesloten.