D66 inloopavond groot succes

Foto van auteur

Zwolle – Het eerste inloopcafé van D66 was een groot succes. In het Zwolse café De Belgische Keizer hebben 2 juli leden en geïnteresseerden deelgenomen aan de informele discussieavond die door de plaatselijke afdeling was georganiseerd. Niet alleen het ledenaantal van D66 stijgt, ook uit de peilingen blijkt dat het goed gaat met D66. Om het contact met de achterban te behouden heeft de afdeling besloten een maandelijkse discussieavond te organiseren. “Omdat er al zo veel over de vakantie heen wordt getrokken hebben we besloten om de aftrap nog voor de vakantie te houden” aldus Henk Schippers van D66-Zwolle. Op de avond konden niet alleen leden, maar ook niet leden in gesprek met de D66 fractie.

Op drie september is het volgende inloopcafé gepland. Vanaf dan zal het inloopcafé elke eerste woensdag van de maand worden gehouden. Suggesties voor thema´s zijn altijd welkom. Via www.d66zwolle.nl kunnen deze ingebracht worden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

10 gedachten over “D66 inloopavond groot succes”

 1. Er staat nu 5 en er zijn ook 5 reacties. Dus dat klopt. Ik snap overigens niks van het feit dat sommige berichten – maar niet alle – gemodereerd worden. Ik heb het zelf nog nooi mee gemaakt. Zou het met de lengte te maken hebben?

  =======

  Er is een sensuur op een aantal (scheld-) woorden.
  Dit levert veelal geen beperkingen op.
  Dus Bernard, je gedraagd je voorbeeldig 😉

 2. Ah… Is dat het. Ik ga het meteen testen.
  Als het goed is zal mijn volgende reactie op de opmerking van bertus niet te zien zijn…

 3. Het werkt…!

  Nee hoor, sorry bertus… Denk niet dat ik energie ga steken in het schrijven van een onzinnig bericht.

  Maar wat jou vraag over het bestaansrecht van D66 betreft: Met dank aan de polarisering bij de overige partijen, waar deze partij nooit aan meegedaan heeft is zij weer springlevend.
  Ik zou geen andere zinnige partij weten.

Reacties zijn gesloten.