Open Dag FC Zwolle 2008

Foto van auteur

Zwolle – Op de eerste zaterdag van augustus, is het FC Zwolle stadion ’the place to be’ in Zwolle. Voordat op vrijdag 8 augustus de eerste competitiewedstrijd wordt gespeeld, houdt FC Zwolle haar jaarlijkse Open Dag! Op zaterdag 2 augustus om 13.30 uur opent FC Zwolle haar deuren en kun je met het hele gezin een fantastische middag beleven.

Zoals altijd zijn er op de Open Dag verscheidene attracties en bezienswaardigheden voor jong en oud, voor elk wat wils! Natuurlijk is dit evenement geheel gratis te bezoeken. De hele middag is er vertier met allerlei spelletjes en luchtkussens, waaraan iedereen vrij kan deelnemen. Daarnaast kan de nieuwste kleding van FC Zwolle bemachtigd worden, maar ook oude tenues worden deze dag verkocht. Het belooft dus een fantastische dag te worden! En niet in de minste plaats omdat het spectaculaire evenement voor het eerst in het nieuwe stadion van FC Zwolle wordt gehouden. Er kan dus zelfs een kijkje genomen worden in het nieuwe hoofdgebouw van de club.

De dag wordt afgesloten met de spelerspresentatie van het eerste elftal van FC Zwolle voor het seizoen 2008-2009. De afsluiter, maar het hoogtepunt van de dag! Iedereen is van harte uitgenodigd voor de Open Dag, waarmee hopelijk de aftrap wordt gegeven voor weer een bijzonder en succesvol seizoen!

Wij verzoeken u om met de fiets of het openbaar vervoer naar het stadion van FC Zwolle te komen.

FC Zwolle
Stadionplein 1
8025 CP Zwolle

4 gedachten over “Open Dag FC Zwolle 2008”

  1. De kidsclub, de juniorclub en de supportersclub zullen de meeste activiteiten voor rekening nemen, maar worden nooit benoemd in de stukjes van de FC. Nou bij deze! Wordt wel een leuke dag dus allemaal een kijkje nemen in het nieuwe “huis”van onze FC.

  2. Bedankt
    Dit jaar gaat mijn speciale dank voor de open dag uit naar de kidsclub, de juniorclub en, niet te vergeten, de supportersclub. Hulde voor al het werk dat zij verzetten om de club te helpen. Bedankt! 8)

  3. @ echt Zwols, ja een schouderklopje zitten we op te wachten ­čśë
    Nee natuurlijk niet, maar als alle vrijwilligers meewerken moet je ze ook benoemen en niet doen alsof alles door de bvo georganiseerd gaat worden.

Reacties zijn gesloten.