Blauwvingerdagen Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – Voor de 33ste keer vormt een lint van kramen een grote braderie in de binnenstad van Zwolle. Entertainment, plezier, creativiteit en natuurlijk gezelligheid zijn de ingrediënten voor de Zwolse Blauwvingerdagen.


Het was gezellig druk op de Blauwvingermarkt woensdag…

Op de braderie staan ruim 450 kramen waar van alles te koop is. Op de Melkmarkt en Rodetorenplein organiseert Vitalis een grote curiosamarkt. Tussendoor en na afloop zijn er vele terrasjes waar u even kan ontspannen en genieten van uw aankoop. Naast de braderie die de vier laatste woensdagen van juli van 10.00 tot 17.00 uur te bezoeken is, is er ook een leuk omlijstend programma op het Grote Kerkplein. Van 13.00-17.00 uur is er een presentatie van zweefvliegclub Noordoostpolder. De club beschikt over 5 vliegtuigen waarvan er 1 naar Zwolle komt. Er bestaat vaak een mogelijkheid in het weekend mee te kunnen vliegen. Ook kan je meedoen met een prijsvraag. Voor de kinderen is er schminken en een grote grabbelton.

Programma:

16 juli 10.00-17.00 uur Oude ambachtenmarkt.
Presentatie van 16 verschillende oude ambachten zoals beeldhouwen, mandenmakerij, houtsnijwerk, spinnen en weven, potten bakken, tin gieten, keramiek, glas graveren etc. etc. Naast de oude ambachten geeft de Stichting Levende Stadsgeschiedenis Zwolle een presentatie.

23 juli 13.00-17.00 uur Gezellige kindermiddag met draaimolen, springkussen, grabbelton en schminken. Tevens is de promotiecampagne van Sisi Frizzr aanwezig waar men kan proeven en samples in ontvangst kan nemen.

30 juli Op 30 juli kun je tussen de kramen en verkopers kennis maken met levende standbeelden. De Blauwvingerdagen, georganiseerd door winkeliersvereniging Citycentrum Zwolle, zijn voor iedereen, in de open lucht en gratis, dus kom ook!

Kijk voor meer informatie op: www.citycentrum-zwolle.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Blauwvingerdagen Zwolle”

 1. Hallo
  Zou het misschien ook mogelijk zijn mee mogen doen met onze twee oude ambachten.
  Wij doen in Beugeltassen en Beursjes breien en haken uit 1800.
  En wij doen in het Groenlandse naaldwerk uit 1600.
  Staan in klederdracht en demonsteren. Alleen vragen wij er een vergoeding voor, zoals wij die ook krijgen van onze organisatie. Voor 1 kraam 70 euro en voor twee kramen 12o euro. voor twee kramen doen wij de beide oude ambachten.
  Ik hoop dat U hier belangstelling heeft.

  Een hartelijke groet
  Jannie de Leeuw

Reacties zijn gesloten.