FC Zwolle wint ruim van Regioteam Garderen

|   Laatste wijziging

Garderen – FC Zwolle heeft donderdagavond zeer ruim gewonnen van Regioteam Garderen. De uitslag werd 0 – 13.

De doelpuntenmakers waren: Kleizen (2), Plat (2), Huymans (2), Boerrigter (2), Bakker, Voorintholt, Gnodde, Vossebelt en V.d. Berg. Zondagmiddag 27 juli oefent FC Zwolle tegen Aberdeen op Sportpark Hulsterlanden te Nieuwleusen.

Kaartverkoop vindt plaats bij de entree van Sportpark Hulsterlanden te Nieuwleusen.

Aanvang 14.30 uur.


Volwassen betalen € 6,- en jeugd t/m 12 jaar en 65+ â‚¬ 3,-.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

12 gedachten over “FC Zwolle wint ruim van Regioteam Garderen”

  1. SpitsenSTAMper
    Hoi Larry, morgen moet ik nog even zien. Maar vanavond hopen we rond een uurtje of 7 de poorten binnen te wandelen. Jammer dat van die 3 artiesten Berge niet eerst komt.
    Wil voor die tijd nog wel even dat intervieuw (of reportage) met Jaap in dat Sportblaadje van Stephan Wageman lezen. Fokko Ebbens (blijft ie bij Berkum?) zit daar overigens ook in de redactie. Aardige vent. Heb nog iets over dat blaadje maar daarvoor begin ik ff met een nieuw berichtje anders ziet Martijn het vast niet. Tot vanavond. Oh ik weet niet waar we zitten, maar jij?

  2. Dick.

    Ik zit op jcastoel13rij11. 😮
    Neuh, liever toch maar niet… 😉 ;D

    Oosttribune, geen stoelnummers.
    Hadden die goochemerts van FCZ nog niet klaar, ondanks de woorden van de notoir liegende voorzitter over prachtige computersimulatieprogramma’s v.w.b. stoelindelingen. 😀

  3. 😀 Larry over die gekleurde broek. Rudeboy was er al heel vroeg bij om een plekkie uit te zoeken. Vanavond moet ie verstek laten gaan, maar volgende week moest er met de Open Dag ook maar eens door zoveel mogelijk échte Zwollenaren een paar schuimertjes worden verteerd. Vanavond is idd ook zo’n moment. En het is dorstig weer 😉

  4. Maar Rudeboy is druk met vakantievieren heeft ie toch geen zin in SMS-jes :'(

    @Admin: Ben zo weg, je bent de tekst voor het Algemene Log toch niet kwijt. Nu heb ik het nog een beetje in de kop, kan ik een 2e poging wagen. Vraag me af waar je op gecensureerd hebt.

Reacties zijn gesloten.