Open Dag FC Zwolle 2008, nog 8 dagen…

Foto van auteur

Zwolle – De afgelopen week is er al veel bekend gemaakt over de Open Dag 2008 op zaterdag 2 augustus. Nog acht dagen en dan is het al zover! Van 13.30 uur tot 17.30 uur staat er voor jong en oud weer van alles op het programma en het belooft spectaculair te worden! Attracties, bezienswaardigheden, de spelerspresentatie en… 

Dit jaar is de Open Dag een dag met een gouden randje: het is namelijk de eerste in het nieuwe stadion! Dé uitgelezen mogelijkheid om een kijkje te nemen in het hoofdgebouw van FC Zwolle. Er worden regelmatig foto’s op de website van FC Zwolle en Weblog Zwolle geplaatst, maar wat is er nou mooier dan deze prachtige zijde van het stadion in het echt te bekijken ? De thuis- en uitkleedkamer, de FC Zwolle Fanshop, de Businessclub, het spelershome: je kunt het allemaal zien op de Open Dag.

Is het een droom voor je om met voetballers van FC Zwolle te spelen? En dan ook nog op het hoofdveld van FC Zwolle? Op de Open Dag kan je droom werkelijkheid worden. Zorg ervoor dat je op de Open Dag zoveel mogelijk handtekeningen van spelers verzamelt! Misschien maak jij dan wel kans om jouw voetbalkwaliteiten te laten zien en speel je samen met de selectie van FC Zwolle!

Altijd al eens in een cabrio willen rijden? Na een bezoek aan de Open Dag kan dit werkelijkheid worden. De Autosponsor van FC Zwollebiedt namelijk een heel weekend lang een Opel Astra Cabrio Twintop aan. Wil je weten hoe je deze prijs kunt winnen, kom dan naar de Open Dag en zorg dat JIJ een heel weekend lang in deze stoere auto gezien wordt!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Open Dag FC Zwolle 2008, nog 8 dagen…”

Reacties zijn gesloten.