Lim-Duan uit de selectie van FC Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – Dominggus Lim-Duan maakt voorlopig geen deel uit van de selectie van FC Zwolle. Lim-Duan is volgens FC Zwolle-trainer Jan Everse te zwaar om topsport te bedrijven en zodoende een volwaardig selectielid te zijn.

Everse heeft Lim-Duan uit het trainingskamp in Garderen weggestuurd. De oefenmeester heeft de hoop op het voormalig Talent van Overijssel nog niet opgegeven. De 25-jarige Lim-Duan krijgt de komende periode de tijd om zich te beraden over zijn toekomst in het betaalde voetbal. Lim-Duan zat zonder club nadat zijn contract bij Eindhoven niet werd verlengd. Zwolle bood hem de gelegenheid in de voorbereiding zich in de kijker te spelen.

Bron: RTV Oost

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

24 gedachten over “Lim-Duan uit de selectie van FC Zwolle”

 1. Eerst bij eindhoven uit de selectie gezet en nu hier… Geeft toch enigzins aan dat je het niet helemaal serieus neemt, krijgt een beetje Ronaldo-neigingen.

 2. Lekker hoe onze zwolse held die eens geliefd was hier word afgezeken.
  When your good nobody remembers.
  When your bad nobody forgets!
  Heb ik een woord voor:
  Joduhpubliek!

 3. Ik heb echt van hem genoten als voetballer! Zijn scheinbewegingen en verfijnde traptechniek… Op een gegeven moment was hij niet alleen het grootste talent van de selectie, maar ook de beste speler!
  Ik hoop echt dat hij zich beseft dat dit wel eens de laatste kans kan zijn, dat hij nu zal moeten kiezen tussen plezier of sport.
  Ga d’r voor kerel!

 4. Laat ‘em een week verplicht meedraaien bij de Rova, misschien realiseert ie zich dan wat voor een geluksvogel hij is. Hoeveel mensen kunnen nou zeggen dat ze hun geld verdienen met wat ze het allerleukste vinden?

 5. @ John: goed betoog. Behalve je laatste woord…hoe beschamend stil waren de (30, 40.000) NEDERLANDSE supporters niet toen het slecht ging tegen Rusland?

 6. reactie
  Als ik het interview bekijk, denk ik dat de bal nog 1 keer bij hem ligt. Als je zover van tevoren weet dat je nog een kans krijgt en dan met een hoger vetpercentage dan de trainer komt aankakken, dan moet je in de spiegel kijken. Vent, je hebt talent en gebruik dat dan ook! Wat wil je anders gaan doen? Nu kan je nog trainen op het veld en in de sportschool dus pak zo’n kans, er zijn er genoeg die zouden willen ruilen :'(
  Arjan

 7. @john mee eens behalve laatste opmerking.

  Kan me echter zeer goed verplaatsen in Everse. LD laat zien dat al die negatievelingen ongelijk hebben!!! Pak je kans! >:(

 8. Lim D alleen met een boekje van de reformwinkel kom je er niet je moet je mentaliteit aanpassen en nadenken wat je wil trainen en normale voeding gebruiken daags en wel gezonde voeding geen hamburgers van mc Donald hoop dat het je lukt en dat je oude vorm weer terug krijgt dan heb je weer een goede boterham in de sport en de supporters op je hand veel succes en eet op vaste tijden daags en beweeg groetjes

 9. Helemaal goed jcastoel13rij11. Vanavond ook even kijken wat San Marco en zijn maatjes op de mat toveren. Misschien zijn er al wel wat notabelen gesignaleerd in onze mooie, behoorlijke benauwde, binnenstad?

 10. Wie is hier de Dikzak
  Dikkie Janthuh,

  Waarom neem je hem mee op trainingskamp. Of wordt hij dikker als hij bij jou traint.?
  Everse wil een beetje professioneel overkomen. Triest

 11. Oei Dick, moeilijke…Moest , als Ajacied zijnde, toch even googlen.

  Onlangs trouwens met Dusbaba gesproken (zelfde periode)

Reacties zijn gesloten.