Scheffer Groep hoofdsponsor van FC Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – FC Zwolle betrekt een nieuw stadion. In deze nieuwe accommodatie wil FC Zwolle haar ambities verwezenlijken. Om de komende seizoenen sportief te kunnen groeien, wordt gewerkt vanuit een herkenbare visie. Een belangrijk onderdeel hiervan is het binden van regionale bedrijven met een landelijke dekking.


Scheffer Groep de nieuwe hoofdsponsor van FC Zwolle

FC Zwolle is dan ook zeer verheugd een nieuwe hoofdsponsor te hebben gevonden in de Scheffer Groep uit Wezep.  De Scheffer Groep is sinds 2001 lid van de Businessclub en was afgelopen seizoen Cosponsor van FC Zwolle. Het contract heeft een looptijd van drie seizoenen met een tussentijdse evaluatie. De naam en het logo van de Scheffer Groep sieren vanaf 8 augustus de shirts van de eerste selectie en de beloften. Er is niet bekend gemaakt hoeveel geld er met het sponsorcontract gemoeid is.

De Scheffer Groep is een landelijk opererend bedrijf, met een veelzijdig pakket aan dienstverlening in de woning- en utiliteitsbouw, wegenbouw en particuliere sector, te weten: 
 
Scheffer Betonboren-Sloopwerken bv 
Scheffer Asbestsaneringen bv 
Scheffer Verkoop-Verhuur-Reparatie bv  (o.a. bouwmachines, gereedschappen, werkkleding etc..)

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

27 gedachten over “Scheffer Groep hoofdsponsor van FC Zwolle”

 1. Dick, onze secretaris generaal kijkt vaak zo zuur. Wordt dus niet zo gezellig als ZWOLLE met een foto van hem op het shirt rond gaat holle !

 2. @Edwin:

  Het is ook nooit goed met die Zwollenaren >:( Wees toch blij dat je tenminste wat hebt!! Maar voor enkelen is het toch nooit goed..

 3. Het gaat om het principe Jan.

  Witkopper dat heb jij wel goed, begrijp me niet verkeerd ik vind het super dat scheffer het wil doen, het is een betrouwbare sponsor maar idd dat geel rode op de voorkant gaat me vast nog een aantal keren steken dit seizoen.

 4. Fc Zwolle doet iedereen weer verbazen, ik krijg net post met een brief dat ik iemand mee mag nemen naar MVV thuis, t kaartje zat er al bij in

 5. het is niet het logo van egels 😉

  maar logo van SCHEFFER-GROEP- 😮

  hebben de principe fans ook nix in huis wat geel of rood is????

 6. edwin, dikke praatjesmaker….. scheffer verdiend respect door het hoofdsponsorschap op te pakken! Het is gewoon een tophoofdsponsor, hoorde nl dat het om een meer best pak centen gaat. Wees eens blij met zo’n partij ipv alleen maar te zeiken… en die kleuren, nou en… blauw wit overheerst en wint altijd van geel rood. Koekstad heeft toch ook blauw wit achterop het shirt….

 7. @gerjan
  Waar heb ik gezegd dat ik geen respect heb voor scheffer?
  waar heb ik gezegd dat het geen topsponsor is?
  waar heb ik iets over die kleuren gezegd?
  waar heb ik gezegd dat ik er NIET blij mee ben?
  Hoe kom je erbij dat ik een dikke praatjesmaker ben?

  Het enige wat ik heb gedaan is het aankaarten van de zwakte van de commerciële tak.
  Dit is een noodoplossing, aangezien de heren geen NIEUWE hoofdsponsor konden vinden. Daarom zijn de co sponsors benaderd.

 8. een doorgroei van cosponsor tot hoofdsponsor geeft de betrokkenheid aan en is dus niks mee lijkt me….zie je zo vaak, als ze maar betalen. Negatieve gezeik altijd bah Meld je anders lekker aan bij de club dat jij het beter kan en ga je het lekker zelf doen…

 9. @ Wat nou

  als je het echt wilt weten, KLOPT ik heb niets geel roods in huis, ik hang nog niet eens een gele en een rode wasknijper naast of voor elkaar als ik de was ophang

 10. Dat is nehoorlijk obsessief Natasha, maar natuurlijk wel helemal jouw keuze. Maar in principe gun je het de Eagles nu, dat ze jouw belemmeren om een bepaalde kleurencombinatie te gebruiken. Je laat je door ze beperken, ik denk dat je ‘ze’ er meer mee hebt, door hun kleuren volledig te negeren en niet serieus te nemen;)
  Maar goed, even geen griesmeelpudding met saus voor jou 😀

 11. Achja, als ik de praxis binnenloop word ik ook overvallen door al het geel rode daarbinnen. De kleren van de mac donalds staan mij niet aan.
  Ik koop nooit een geel en rode paprika net zoals de enige reden waarom ik ooit in deventer geweest ben alleen met een voetbalreden geweest is.
  Voor supporters is dat geel-rode gewoon iets wat jij je hele leven mee draagt. Voor de een obsessief, voor de ander gewoon clubliefde en hoe je de hele dag eigenlijk ook een beetje met je club bezig bent, ik vind het wel een gezonde rivaliteit.

 12. het is al automatisch geworden ghehe, ik hoef er al helemaal niet meer over na te denken 😀 ik vind het niet erg dat het zo is.

  griesmeelpudding lust ik toch al niet dus dat scheelt alweer haha

  ;D

 13. Edwin, is jouw conclusie (noodoplossing) gebaseerd op feiten of op aannames?
  Als het op basis van feiten is, waar blijkt dan uit dat men geen nieuwe hoofdsponsor kon vinden?

 14. @ natascha 😉 dat met die wasknijper doe ik ook 😀
  maar ik ben ook voor feyenoord (rood)
  maar lust ook wel patatje met majo (geel)
  dus er is geen ontkomen aan

Reacties zijn gesloten.