Man neergestoken in parkeergarage

Foto van auteur

Zwolle – Op vrijdagavond 8 augustus vond er in een parkeergarage aan het Maagjesbolwerk een vechtpartij plaats waarbij een 22-jarige Zwollenaar gewond raakte. Even na 21.30 uur kreeg de politie een melding van een vechtpartij. Volgens de melder had daarbij iemand een snijwond opgelopen. Die persoon was inmiddels vertrokken.

Toen de politie ter plaatse kwam werden er twee mannen aangetroffen. Zij vertelden dat één van hen op de kermis zonder aanleiding was geslagen door een man waarmee hij in het verleden problemen had gehad. Toen ze vervolgens wegliepen naar de parkeergarage werden ze gevolgd door deze een groep vrienden van de man. In de parkeergarage ontstond een woordenwisseling waarbij de twee diverse malen werden geschopt en geslagen. Vervolgens was de groep weer vertrokken. De twee mannen, 21 en 24 jaar uit Zwolle, deden aangifte van mishandeling. Later die avond kreeg de politie een melding dat er in het ziekenhuis iemand was opgenomen met een steekwond.

Deze 22-jarige Zwollenaar verklaarde in het ziekenhuis dat hij gezien had dat de een man geslagen was door een hem onbekende man. Omdat hij daarom moest lachen richtte de geslagen man zich tot hem. Er volgde een woordenwisseling waarbij hij en zijn vrienden door de andere man en enkele vrienden werden uitgedaagd. Uiteindelijk eindigde dit in een vechtpartij tussen beide groepen in de parkeergarage. Hierbij werd de 22-jarige man plotseling in zijn zij gestoken. Hierop is hij vertrokken en door zijn vrienden naar het ziekenhuis gebracht. Uit verder onderzoek en nader verhoor van de betrokkenen moet blijken wat er precies gebeurd is.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

79 gedachten over “Man neergestoken in parkeergarage”

 1. Komop mensen, je kunt ook te ver gaan met generaliseren. Het is vooral een kleine groep buitenlanders die Nederland aan het verpesten is, dat staat vast. Maar om nu onmiddelijk ALLE buitenlanders als schuldige aan te wijzen slaat volledig nergens op.
  Bovendien zijn er ook volledig Nederlandse groeperingen die het plezier voor de ander wegnemen, maar vanwege het feit dat autochtonen meer introvert zijn dus meer in zichzelf gekeerd vaak, valt dat minder op.
  Bovendien lijkt het me bij dit artikel een interessantere discussie WAAROM dit heeft plaatsgevonden, dan WAT de afkomst is van de betrokkenen. Just my 2 cents. 😉

 2. Heerlijk inderdaad dat generaliseren.
  Ik weet een betere: opzouten met alle autochtonen! Mag ik lekker blijven met alle allochtonen door naam en menging met ander bloed 😉 En veel makkelijker in aantal daardoor, want ik denk dat er in Nederland erg weinig mensen zijn die geen buitenlands bloed in zich hebben stomen!

  Wat betreft het incident:
  Belachelijk dat je iemand moet steken om je ‘mening’ te geven! Niet dat ik erbij was, maar ik ben dat gewoon algemeen van mening.

 3. Ik heb wel het idee, dat beide groepen de confrontatie aangegaan zijn… komt me een beetje over alsof het laatste gevecht afgesproken werk is. Dan zeg ik: veel plezier, maar val er andere niet mee lastig!

 4. het slachtoffer moest lachen omdat iemand werd geslagen, waarna de geslagen man de lachende man neerstak……zoiets?…hoe dan ook, wat een kansloze bende.

 5. Er volgde een woordenwisseling waarbij hij en zijn vrienden door de andere man en enkele vrienden werden uitgedaagd. Uiteindelijk eindigde dit in een vechtpartij tussen beide groepen in de parkeergarage.

  Je kunt je ook omdraaien en weglopen…

 6. De man die gestoken is was van buitenlandse afkomst zijn vrienden niet en ook niet diegenen die het mes trokken.
  Dus generaliseer lekker verder 🙁

 7. We kunnen niet ontkennen,dat het vaak hier om Nederlanders gaat met buitenlandse afkomst.
  Die trekken snel een mes of slagwapen,ik vind dat daar strenge maatregelen tegen moet worden aangesteld.
  Het is altijd meteen discriminatie,met die gasten,maar we kunnen niet ontkennen dat er veel criminaliteit van afkomt.
  Andere cultuur en andere opvattingen,hoe je met medeburgers omgaat.
  Alleen al bij deze reacties hierboven ,zie je hoe kort van verstand de meeste mensen zijn.
  (zucht en zucht) Zo wordt het een hopeloze situatie,van kwaad naar erger.
  En verlang weer naar vroeger,toen we respect hadden voor de mensen om ons heen.

 8. Duco, dus jij bepaalt de lengte van iemands verstand aan de hand van een aantal reacties? Interessante testmethode.
  Daarnaast, culturen verschillen en moeten aan elkaar wennen. Maar wat gebeurt er in het echt?
  Even een voorbeeldje, als je een nieuwe hond in een huis wilt laten wonen, waar als een andere hond woont, zul je ze steeds kort momentjes bij elkaar moeten zetten zodat ze aan elkaar kunnen wennen. De oude hond zal zijn territorium bewaken en de nieuwe zal het verkennen. Door ze langzaam tot elkaar te laten komen, ruiken ze eens aan elkaar, leren langzamerhand dat het geen kwaad kan.

  Echter, als je de honden meteen bij elkaar op een hok stopt en continu elkaars snuffert in de anders achterwerk propt, dan gaan ze bijten.

  Zo werkt het ook bij culturen. We zijn bij elkaar gezet en hebben de ruimte nodig om eraan te wennen, alleen legt de politiek zo’n nadruk op integratie dat men het gevoel krijgt dat onze snufferd in elkaars achterste worden gepropt. Nu zie hier, er wordt gebeten. Veel Nederlanders hebben het hoogste woord en de andere cultuur zet zuich volledig af tegen ons.
  Dat wil niet meteen wat over de cultuur zeggen, dat wil meer zeggen over welke situatie er is gecreëerd.

  We zijn nog heel dierlijk bezig met het verdedigen van ons territorium, we zouden er menselijk mee om kunnen gaan door constructief te werk te gaan.

  Neemt niet weg dat er inderdaad een groep allochtonen zich schandelijk misdraagt, daar mogen dan ook gepaste straffen op staan. Maar goed, groeperingen als blood&honour zijn dan weer enorme schoften van Arische komaf. Heb ook wel neonazi’s voor mijn deur gezien, nou hun gedrag was meer aapachtig, dan dat zij de donkere mens in de schoenen willen schuiven.

  Tokkies gekeken? Holleeder? Sam Klepper? Cor van Hout? John Mieremet? Roos Geurt? Geert Wilders?; stukje Hollands glorie op zijn best!

  En bekijk de moraal in plattelandsdorpen hier en daar, die is soms agressief van bekrompenheid.

  Met andere woorden, als de onze hand in hun boezem willen steken, dan blijft er nog een hand over voor onze eigen boezem….

 9. (GHEHE)Tokkies gekeken? Holleeder? Sam Klepper? Cor van Hout? John Mieremet? Roos Geurt? Geert Wilders?; stukje Hollands glorie op zijn best!
  Ik denk dat de gemiddelde Nederlander meer last heeft van een marrokaan of antiliaan etc etc ,dan een van deze heren door u hier boven genoemt.
  Als u zich aangesproken voelt,door mijn reactie van daarnet over verstand,dat is niet mijn probleem,maar mijn mening.
  De meeste mensen zijn bang om hun mening te geven over (buitenlanders).
  Want het is toch te zot voor woorden dat marokkanen die hier wonen en de Nederlandse nationaliteit dragen,zich geen Nederlander voelen maar marokkaan.
  Dan zeg ik op mijn beurt,afpakken dat paspoort en op de eerste beste boot weer terug.
  Nu zullen velen van jullie weer zeggen DISCRIMINATIE,maar deze groep mensen maken van dit prachtige land een zooitje.
  Oude mensen worden getreiterd en geslagen door kleine kinderen,nee dat is super.
  Het gaat de goeie kant op,de meeste loverboys zijn Turk Marokkaan,Antilliaan,ligt het aan mij of ben ik de enige wie dat inziet.
  U kunt veel zeggen van de heren Klepper Holleeder Van Hout etc etc,maar die veroorzaakte niet zo”n overlast als die marokkanen en consorten.
  De slachtoffers van deze heren hierboven genoemt,waren meestal zelf ook criminelen.

 10. PEC,dat komt pec,dat er ook wel iets van waarheid inzit.
  Leest u soms geen kranten,is het niet zo dan .
  Veroorzaken zij geen overlast dan,of is het nu weer DISCRIMINATIE.

 11. @Dick,moet ik hier echt op ingaan.
  Ik word moe van dit soort reacties,maar voorruit.
  Nee Dick ,wij zijn verre van superieur.
  Maar als mijn kinderen overlast veroorzaken,dan treed ik op.
  Dat heeft niks met je superieur zijn voelen te maken,maar gewoon respect Dick.
  Maar als je oog kleppen op heb,word het moeilijk.

 12. Gelukkig, wij maken ook fouten. Volgens mij heeft elk mens zijn/haar goede en slechte kant. Volgens mij kijk jij zeer gekleurd naar onze medemens. Heb je wel eens iemand gesproken, of open gestaan voor zijn/ haar mening? Tuurlijk moet “respect” altijd hoog in het vaandel staan. Jij schreef eerder dat er vroeger wel respect was en nu niet meer. Heb jijzelf wel respect voor alle mensen?

 13. Als u zich aangesproken voelt,door mijn reactie van daarnet over verstand,dat is niet mijn probleem,maar mijn mening.

  Ik denk dat je niet eens doorhebt dat het eigenlijk jouw probleem is, je maakt je positie binnen de discussie wat minder geloofwaardig.

  Nederlandse Natrionaliteit, ja v olgens de maatstaven van vandaag de dag is het inderdaad een vreemd gebeuren, dat wt je over de ‘Marokkanen zegt’. Echter, ik vind nationaliteit en zelfs gedoe om landsgrenzen een stukje inkadering die de mensheid al lang ontstegen had moeten zijn.
  Je hoeft me oko niet te overtuigen van de cijfers omtrent criminaliteit, gepleegd door allochtonen. Je hebt daarin ook gelijk, maar je gaat volledig voorbij aan de oorzaak daarvan. Ik durf best te zeggen dat ik de indruk heb dat veel Markkanen er een zooitje van maken. Ik vind het interessanter om na te gaan, waarom dat zo is.

 14. Jazeker Dick.
  Ik wel voor alle mesen en ook dieren.
  Maar heb wel moeite om het op te brengen voor mensen die dat niet hebben voor:
  bejaarden,politieagenten,brandweermannen,ambulance personeel,kerk,onze vrouwen,en ook dieren.
  Ik discrineer niet,maar het is toch de waarheid.

 15. Vind wel dat mannen als Aboutaleb goed hun best doen om een andere Marokkaan neer te zetten. Wij hebben ook een bijzonder vriendelijke Marokkaan bij de vereniging, met humor en HEAO. Het is zo makkelijk om alles over 1 kam te scheren. Ook voor het overzicht. Hier ben ik het volmondig mee eens

  ik vind nationaliteit en zelfs gedoe om landsgrenzen een stukje inkadering die de mensheid al lang ontstegen had moeten zijn.

  Maar helaas.

 16. Heb ook moeite met mensen die geen respect hebben voor alles wat groeit en bloeit. Zoals die moordenaar van Pim Fortuyn. Weet niet hoe jij het nieuws volgt, maar soms is het wel handig om ergens iets te lezen/horen vanuit een andere invalshoek. Stel je leest alleen Telegraaf en die stijlloze, tendentieuse, commerciele, ongenuanceerde site. Ook op tv kies je dezelfde invalshoek (je weet dat SBS van de Telegraaf is). Weet niet of je dat doet, maar dat is wel een beetje een oogkleppen-benadering. Stukje geschiedenis van De Televaag: eind mei 1940 werden alle persorganen, incl. het ANP, door de bezetter gelijkgeschakeld. Dit hield dus in dat álle Nederlandse kranten, en niet alleen de Telegraaf, pro-duitse berichtgeving dienden te publiceren. Medewerkers en redacteuren die weigerden werden ontslagen en werden vervangen door NSBers. De reden dat de Telegraaf als “dubbel fout” te boek stond is omdat de familie Holdert, eigenaars van de Telegraaf sinds 1902, NSB sympathieën koesterde en de latere directeur, zoonlief Hakkie Holdert jr., zich vrijwillig had aangemeld bij de Waffen-SS. Juist die ‘gelijkschakeling’ was de oorzaak van het ontstaan van de illegale pers (Parool, Vrij Nederland, de Waarheid etc.) die zich vanzelfsprekend niet conformeerde met hetgeen de Duitse pers voorkauwde.

  Uit je teksten blijken nogal negatieve emoties. Lijkt me ook vervelend voor de manier waarop je in het leven staat.
  Angst, wantrouwen, achterdocht, vooroordelen en haat zijn slechte raadgevers.

 17. Dick,feiten zijn feiten.
  Dus jij strijd me af dat er geen problemen zijn met marokkanen etc etc.
  Als ik de meeste mensen hoor praten,dan overheerst er toch echt wel angst voor de bevolkings groep.
  Maar Dick hoe zie jij het dan allemaal.
  Mischien moet je eens gaan verdiepen in bepaalde gebeurtenissen.
  Zolals toen in Utrecht ,toen een politie man een Nederlander doodschoot die net daarvoor weer eens was mishandeld door(hier zijn ze weer) marokkaans jeugd.
  In almere echtpaar wordt bekogeld onder het rijden door eieren,de man stapt uit en zegt er wat van en wordt dood gestoken van achter in zijn rug (daar zijn ze weer)door een antilliaan.
  Nee Dick die angst gevoelens zijn niet nodig.

 18. Volgens mij zit er tussen alle “allochtonen” in mijn kennissenkring geen één crimineel / messentrekker maar dat kan dan waarschijnlijk niet kloppen.

  Ik moet mijn vrienden toch maar eens extra onder de loep nemen. [/sarcasm]

 19. Er zijn zeker problemen met Marokkanen, net als met voorm.Joegoslaviërs, Polen, Antillianen, zigeuners, Molukkers en Nederlanders om eens wat te noemen. Heb zelf geen negatieve ervaringen met mensen die wij hier “gastvrij” hebben laten wonen.
  Misschien heb ik altijd geluk gehad.

  Enkel boven beschreven uitstekende ervaringen met die Marokkaanse jongen en met een Iraneese familie. Bovendien hebben ze bij mij thuis ook vriendjes van medelandse-ouders. Mooi toch, leven en laten leven. De feiten zouden moeten blijken uit cijfers van de politie. Daar beschik ik niet over. Kun je vast wel opvragen. Heb jij een ranglijst van welke bevolkingsgroep je het meest last hebt? Voel me nergens onveilig. Verkeer liever niet onder de witte boorden criminelen.

  Als je ergens bang voor bent, probeer je toch te achterhalen waar die angst vandaan komt? Is het niet mogelijk om met hun te praten?
  Die politie schoot die Nederlander zo dood? Hij had niets gedaan? Niets over gehoord en als de agent niet vervolgt is, zal zijn actie wel “noodweer oid” zijn geweest. Kan hier niet over meepraten.

  Dus met name Antillianen en Marokkanen daar zit em de kneep? Turken niet meer?

 20. Dick, het zegt voldoende over jouw over jouw,dat je niet de gebeurtenis weet .
  Wat er in de wijk ondiep heeft afgespeeld in Utrecht.
  http://www.ad.nl/utrecht/stad/article1170717.ece.
  Maar hier een link voor jouw.
  Volgens mij bent u meer druk met thee drinken en de multiculturele meneer uit te hangen,dan dat u stevig met beide benen in de realiteit staat.
  U komt een beetje zweverig en dromerig over op mij.
  U lijkt wel Job Cohen.

 21. En Ghehe,de oorzaak van deze ontspoorde marokkaanse jeugd.
  Dat is opvoeding,je moet ze leren dat vrouwen geen hoeren zijn,dat je homo”s niet mag mishandelen,respect voor mensen in uniformen
  etc etc.

 22. Zijn wij nou de uitzonderingen PEC

  Ik hoop het niet Dick. Hoewel hij met zijn Job Cohen opmerking wel een punt heeft. Die hangt namelijk dezelfde club aan als jij. ;D

 23. En Ghehe,de oorzaak van deze ontspoorde marokkaanse jeugd.
  Dat is opvoeding,je moet ze leren dat vrouwen geen hoeren zijn,dat je homo”s niet mag mishandelen,respect voor mensen in uniformen
  etc etc.

  Dat is inderdaad iets waar ze aan hun kant aandacht aan moeten besteden. Laten wij nu eens aandacht besteden aan verantwoordelijkheidsgevoel binnen vrijheid van meningsuiting, die is heir vaak ver te zoeken.

 24. Geloof je ook wel dat beide gebeurtenissen plaatsvonden. Afschuwelijk natuurlijk, maar om nou gelijk een hele bevolkingsgroep neer te zetten. Hopen dat elke wetsovertreder daar zijn/haar verdiende straf voor krijgt. Heb ook nog alle vertrouwen in het rechtssysteem.

  Ik zoek nooit naar tegenstellingen in personen Duco. Maar naar overeenkomsten. Samen leven. Als jij dat met de van geenstijl gejatte kreet “theedrinken” wilt noemen Prima! Is daar wat mis mee? Heb alleen maar goede persoonlijke ervaringen met de multi-culturele samenleving. Jij baalt er ook van als een blanke trouwt/samenwoont met een (licht) getint iemand?

  Job Cohen was een uitstekende premier geweest. Prettig persoon en groot leider. Helaas wordt dat alleen maar in het buitenland gezien. Hoe hij maandag bij de mannenbroeders van de EO ook met hun aanvallen omging…..grote klasse.

 25. Grappig PEC dat ik dat net geschreven heb. Over Cohen: bindende factor. PvdA had nog een uitstekend premierskandidaat: Stekelenburg. Voormalig burgemeester van Tilburg, helaas overleed hij voor die tijd. JP vind ik 3x nixxx maar goed smaken verschillen.

 26. @ Ghehe & Duco:

  Dat is inderdaad iets waar ze aan hun kant aandacht aan moeten besteden.

  Maar dat is moeilijk “goed opvoeden”!!
  Tjonge wat falen veel mensen jammerlijk. Ook Nederlanders! Je doet het niet gauw goed, of jij wel Duco? Modern is bijvoorbeeld “Het laten opvoeden door een ander of andere club”.

 27. In popfront….september ergens volgens mij, but, back on topic; Dat opvoeden is inderdaad nogal een probleem tegenwoordig. Komt ook omdat kinderen op jonge leeftijd veel meer invloeden te verwerken krijgen, de rol van de ouders is minder groot, door de rol van tv, internet en mobiele telefoons. Heeft zijn voordelen, maar dit is er zeker een nadeel van

 28. Klopt Ghehe: Meer invloeden en zoveel bijdehanter. Als ouders dan ook nog eens alles doen om de handen vrij te houden. Kinderen verwennen met oa bovengenoemde producten etc.

  Maar goed opvoeden valt absoluut niet mee. Probeer maar eens 😉

 29. Omdat een groot deel van de bevolking zioch wel veilig voelde achter de boute uitlatingen van dhr. Fortuyn. Overigens, hij werd pas echt gewaardeerd toen hij overleden was, had van mij niet gehoeven, maar vind hem nog steeds een malle man.

 30. Met wapens als: Populisme, Provoceren, lekkere vrouwen mening ook: “Mevrouw gaat u even gauw naar de keuken”, tegenstellingen verscherpen. De arrogante, ex-communist kon absoluut niet tegen tegenspraak. Waarom ging hij werkelijk weg bij de Leefbaren? Hij wilde macht. Er werd over en weer gedemoniseerd. De zeer capabele, ok stoffige en niet van deze tijd, Melkert moest vluchten.

  Met opgestoken wijsvingertje, wat tegenwoordig zo verafschuwd wordt (bij oa sommige gelovigen): “Ik word de nieuwe president van dit land, vergis u niet”.

  Wat een zooitje verzamelde hij om zich heen. Er is er nog maar 1 in beeld, die danst bij RTL. Al die vastgoedbinken en witte boorden criminelen. Zucht.

 31. Ghehe en Dick,jullie 2 lijken wel 2 wijven,met hoe jullie praten.
  En Dick, Job Cohen een uitstekende premier,was dat niet de zelfde burgermeester die het sinterklaas feest uitstelde en in plaats daarvan het Turkse suiker feest op 5 december vierde op de scholen in Adam.
  Nee nu snap ik wel waarom jij Job zo geschikt vindt.

 32. Dat Pim Fortuyn zo populair was,dat kwam omdat hij de vinger op de zere plek legde,dat dat probleem leefde bij de mensen.
  En uiteindelijk is hij neergehaald (letterlijk en figuurlijk)door die linkse criminelen.
  Ik was geen voorstander dat de heer Fortuyn premier werd,maar was het veel met veel onderwerpen met hem eens.

 33. @ Duco, Job is een man die de boel bij elkaar wil houden, door overeenkomsten te signaleren. Pim scherpte tegenstellingen aan, ter meerdere glorie van hemzelf. Kom jij nu net als tante TON ook al met dat sinterklaasfeest, alsjeblieft zeg. Gek dat Cohen in het buitenland wel enorm veel waardering krijgt. Volgens mij wees Pim alleen met die vinger naar anderen en kan hij hooguit de zere plek lekgestoken hebben ipv er de vinger erop leggen. Heb geen oplossingen gehoord nl.

  Pim is helaas vermoord door een Nederlander, nu telt dat opeens niet meer alleen zijn politieke voorkeur. Tja.

 34. Ja Dick en theo is vermoord DOOR EEN MAROKKAAN.
  Zo ken ik nog wel even doorgaan,hoor je mij zeggen dat ik het jammer vind dat Fortuyn is vermoord door een Nederlander,wat u doet is stigmatiseren.
  U ontkent dat er zeer groete problemen zijn met deze bevolkings groepen.
  Ik ben totaal geen voorstaander van ton of Rita Verdonk,zal zeer slecht zijn voor Nederland las zij premier zal worden.
  Maar het is toch wel raar dat wij sinterklaas feest achteruit stellen.
  Dat vind ik echt te gek voor woorden, ik heb zelf zeer veel familie leden verloren in de jaren 40-45 ,en soms denk ik dat als ze zien hoe bekrompen en stompzinnig Nederland is geworden met dit soort onderwerpen,dat ze zich zullen omdraaien in hun graf.
  Wat u doet Dick, is alles verwerpen onder het mom van mulitculturele samenleving,u zegt u bent bang.
  Maar als we het nieuws volgen wereld wijd is die angst dan ongegrond.

 35. Op zich vind ik Pim Fortuyn niet eens zo veel ter zake doen bij deze discussie.

  Het is wel belangrijk te realiseren dat iedereen vanuit zijn eigen beleving redeneert. Als iemand bepaalde negatieve dingen mee heeft gemaakt met bepaalde bevolkingsgroepen is het begrijpelijk dat mensen over één kam geschoren worden.
  Persoonlijk heb ik hier op het project goede ervaringen met een Turk, maar ja…dat is er ook maar één.

 36. En uiteindelijk is hij neergehaald (letterlijk en figuurlijk)door die linkse criminelen.

  hoeveel waren het er dan, volgens mij was het er een die de trekker overhaalde. Een met ook hier en daar wat psychische toestanden, naast het feit dat ie beestjes nogal tof vond.

  Zullen we er ook elke keer bijvermelden dat hij asperger had, of uit Harderwijk kwam? Harderwijkse crimineel…Blond haar, ook een mooie. Een blonde crimineel. Of een magere crimineel, een crimineel met scheve tanden of een crimineel in wollen trui, met geitenwllen sokken (doet het ook altijd goed) of een Nederlandse crimineel, oei die past er mooi bij in de discussie over allochtonen. Ik vind het echter net zulke loze bijkomstigheden als links of rechts in de politiek.
  Maar kennelijk is het voor velen nodig om de linkse stempel overal op te drukken, wanneer er iets vreselijk mis gaat.

  Elke moord die vanuit het zakenleven (vrije marktsgebeuren) is gepleegd maar een ‘rechtse moord’ noemen? Kunnen we wel aan de gang blijven zeg….

 37. Oh ja, nog even voor de duidelijkheid; ik denk dat ik sommige gevallen misschien eerder tot bepaalde rechtse opvattingen geneigd ben, in andere gevallen tot linkse. En weet je? Ik merk dat ik eigenlijk een linker en rechter arm heb. Er is ook iets wat recht naar voren steekt. volgens mij zit daar de toekomst van de mensheid in. in datgene wat bij mensen naar voren steekt.

 38. Ghehe, u lult er om heen,maar dat kunnen die linkse rakkers allemaal zo goed.
  En het is een feit dat er met Volkert meerdere mensen waren betrokken,want groen links is niet zo”n braaf clubje.
  Neem nu de heer duyvendak,ook zo”n brave borst.
  Ik weet niet wat ik erger vind een Willem Holleeder of een groen links terrorist,want het is een eng kliekje.
  http://www.standejong.nl/2008/08/07/he-volkert-ken-je-me-nog/
  Kijk deze link maar eens,dan kun je zien dat die volkert vriendjes ook gewoon in de politiek en gemeente raad zitten.
  Maar ontken jij het maar weer gewoon

 39. @ Duco: Dit slaat nergens op natuurlijk

  hoor je mij zeggen dat ik het jammer vind dat Fortuyn is vermoord door een Nederlander,wat u doet is stigmatiseren.

  Ik had misschien een . moeten zetten hier

  Pim is helaas vermoord.

  En zo verder

  Door een Nederlander, nu telt dat opeens niet meer alleen zijn politieke voorkeur

  Vind het vreemd dat je het nu niet meer over “het land van herkomst hebt”, wat vandaag je stokpaardje was, maar inees over politieke voorkeur.

 40. Idd Ghehe:

  Ik vind het echter net zulke loze bijkomstigheden als links of rechts in de politiek.
  Maar kennelijk is het voor velen nodig om de linkse stempel overal op te drukken, wanneer er iets vreselijk mis gaat.

  “Linksmensen” zeggen ze dan, omdat iemand altijd of goed of kwaad moet zijn.
  Lekker volk idd die (vaak) rechtsgeoriënteerde zakenmensen die alleen voor geld en meer geld gaan, daarbij gaan ze over lijken. Boudewijn de Groot zong het al: “Maar liever dat nog, dan het bord voor zijn kop van de zakenman. Want daar wordt ie alleen maar slechter van”.
  😀 De toekomst van de mensheid in het naar vorenstekende ding.

  Toe maar: “Linkse rakkers”, volgens mij blijven er niet heel veel mensen over Duco die je wel leuk vindt? Heb veel mensen in mijn kenissen en vriendenkring die politiek heel anders denken als mij. Prima toch, als je elkaars (recht op een) mening respecteert.

  Duco waar ligt jou politieke voorkeur bij de VVD?
  GroenLinks deugt ook niet. Je lijkt Papje wel in De Swollenaer. De zaak tegen Volkert is juridisch afgehandeld; hij was de enige dader.
  Nee, Dion Graus van de PVV was een lekkertje, vraag maar eens aan justitie. Of google ff. Ken je het verleden van Hans van Baalen (VVD)? Nu je het toch over 40-45 had.

  Wie is er nu eigenlijk

  bekrompen en stompzinnig

  ?

  Oh 😮 Meervoudige moorden, gijzeling, oplichting (Willem de held) etc of inbraak om iets te bewijzen waarover de minister destijds had gelogen?

  Vind veel dingen die de groene jongens aankaarten prima. Veel ook niet. Zoals Papje van de week terecht schreef: een hele boel bloemetjes moesten koste wat kost beschermd worden. Terwijl ze voorstellen wel een kudde schapen alles plat te laten vreten.

 41. Duco, als jij wilt lezen dat ik dingen ontken, lees dat dan maar. Relativeren is ontkennen kennelijk. Weet je wat een leuke rechtse kliek is? Vlaams Belang, zit ook een directe moordenaar tussen. En weet je wie nog meer? goed nadenken, nmisschien ken je de geschiedenis van 68 jaar geleden nog wel. Weet je wie daarin een hele rechtse meneer (of rakker, als je dat lekkerder vind klinken) was?
  Zullen we daarom rechts maar elke keer de grond intrappen? Nee, wat mij betreft niet, zoals ik al schreef maar jij kennelijk niet las, heb ik geen voorkeur voor een bepaalde richting. Ik vind het maar flauwekul om mezelf te bestempelen met een richting om van daaruit te gaan denken. Ik denk mijn eigen ideeën wel uit en kijk dan welke politieke opvattingen bij passen. Oppervlaktetermen als links en rechts hebben voor mij heel weinig diepgang en werken belemmerend ipv constructief. Maar als je de richtingen lijnrecht tegenover elkaar wilt neerzetten in een discussie, omdat dit houvast biedt, prima jongen, doen we dat. lekker opbouwend….ik wil aangeven dat beide richtingen goede en slechte kanten hebben.
  Nuance, de meest vergeten vaardigheid van het jaar…..

 42. Wat een gezeik en gezeur op elkaar als er hier in Zwolle weer eens iets aan de hand is, maar om even to the point te komen tijdens de vechtparijd in het maagjesbolwerk is er niemand neergestoken dus niemand weet hoe die jongeman aan zijn wond komt dat is voor iedereen nog een raadsel.
  En mensen ga niet lopen gissen naar iets als je er niets vanaf weet, het is altijd nog hun woorden tegen elkaar.

 43. hoe komt hij dan aan zon snij wond rechtsachterin pf niet gestoken nee gesneden hahaha voordat ik het wist stond deze meneer in zijn blote bast voor mij en ik schok alleen al van die wond was naar om te zien jaja rara wat was dat dan >? daarom is hij zo snel met het bestel autootje weggebracht jajaj en al zijn vrieden maar bellen in paniek jaja was niks he laat me niet lachen

 44. geschreven door Onbekent, op 14 augustus 2008 om 19:59

  Wat een gezeik en gezeur op elkaar als er hier in Zwolle weer eens iets aan de hand is, maar om even to the point te komen tijdens de vechtparijd in het maagjesbolwerk is er niemand neergestoken dus niemand weet hoe die jongeman aan zijn wond komt dat is voor iedereen nog een raadsel.
  En mensen ga niet lopen gissen naar iets als je er niets vanaf weet, het is altijd nog hun woorden tegen elkaar.

  Er ontstaat hier gewoon een discussie… Waarom vinden sommige mensen het telkens nodig een discussie dood te slaan door te zeggen, dat mensen nergens een mening over mogen hebben als ze er niet zelf bij waren en er het fijne niet van weten?

 45. Nee, de politie was met 4 personen bezig om samen met de brandweer een schuurbrand te blussen aan de Rijnlaan…..

  Da’s ook belangrijk…..

  Groet van Quesjer -net niet zijn schuurtje- uit Zwolle

Reacties zijn gesloten.