Ivar Nijboer van HHC naar Berkum

Foto van auteur

VV Berkum

Zwolle – In het nieuwe seizoen 2020-2021 zal Ivar Nijboer aansluiten bij de hoofdmacht van hoofdklasser VV Berkum. De 25-jarige middenvelder maakte het afgelopen seizoen deel uit van de hoofdselectie van tweededivisionist HHC Hardenberg, maar slaagde er daar nog niet in een basisplaats te veroveren.

“Ik vind de overstap naar Berkum, ook op sportief gebied, een mooie uitdaging. Ik ken de vereniging en een aantal spelers. De club staat goed bekend en de accommodatie is goed voor elkaar,” vindt hij zelf.

Ivar Nijboer is een rechtsbenige, aanvallende middenvelder. Bij HHC speelde hij dit seizoen in de oefenduels mee in het eerste elftal en bij competitiewedstrijden van de hoofdmacht zat hij op de reservebank. In de hevige concurrentiestrijd slaagde hij er echter nog niet in om in de basis te komen.

In de voorgaande twee jaar speelde hij in het tweede elftal van HHC en eerder kwam hij uit voor Kloosterhaar en Bergentheim. Ivar woont in Hardenberg en heeft een commerciële functie in de telecombranche. Hij volgt met zijn overgang het voorbeeld van Hermen Dam, verdediger en aanvoerder van HHC 2, die eerder al liet weten in de komende jaargang voor Berkum te gaan spelen.

Met Nijboer haalt Berkum de vijfde nieuweling voor het nieuwe seizoen binnen. Eerder werd behalve Hermen Dam (HHC Hardenberg) ook de komst van middenvelder Robert Schonewille (WHC), verdediger Frank van der Burg en linkerspits Julian de Ruiter (beiden DVS ’33) al aangekondigd.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)