Selectie SV Zwolle voor volgend seizoen krijgt vorm

Foto van auteur

Zwolle – De selectie van SV Zwolle voor het seizoen 2020-2021 krijgt vorm. Naast vier spelers van buitenaf stroomt er ook een drietal spelers uit SV Zwolle JO19-1 door naar de selectie.

Van het kwartet spelers van buitenaf heeft Willem Busscher de meeste ervaring. De 34-jarige linksback komt over van derdeklasser Steenwijk. Busscher woont in Assendorp. Met Twan Klaseboer (20) komt er nog een verdediger naar Sportpark Marslanden, hij speelde voor het laatst in de jeugd van WVF.

Middenvelder Joao Wuarbanaran maakt de overstap van het tweede elftal van Rohda Raalte naar SV Zwolle.

De twintigjarige Ruben Bartelds keert komende zomer terug op het oude nest. De doelman speelde de afgelopen seizoenen bij ZAC. Na Jasper Arutjnian (WZC) is Bartelds de tweede voormalige jeugdspeler die terugkeert bij SV Zwolle. Tim Mestebeld en Mehmet Ali Ozgen keerden vorig seizoen al terug op sportpark Marslanden na seizoenen bij Be Quick ’28.

Uit de eigen jeugd stroomt een drietal spelers door naar de hoofdmacht. Doelman Wick Lammers en middenvelders Sam Blom en Matthias Meupelenberg sluiten aan. Blom en Meupelenberg maakten dit seizoen al hun debuut in het elftal van trainer Marco Onderberg. Patrick Wolf komt over uit het tweede elftal van de club.

Tegenover de komst van de nieuwe spelers staat het vertrek van Rick Konkelaar (Wijhe ’92), Jasper Zwakenberg (Heino, lager elftal), Ruben Klinkenberg (Dedemsvaart, lager elftal) en Jantje van der Sluis (Zwolsche Boys). Jasper Horst stopt na vele jaren trouwe dienst in het eerste elftal. Ook Robert Flierman stopt voorlopig na drie seizoenen in de hoofdmacht, Martijn van den Tillaart gaat in een lager elftal spelen.

Foto's 9
Willem Busscher
Willem Busscher
Joao Wuarbanaran
Joao Wuarbanaran
Matthias Meupelenberg
Matthias Meupelenberg
Selectie SV Zwolle voor volgend seizoen krijgt vorm
Patrick Wolf
Patrick Wolf
Ruben Bartelds
Ruben Bartelds
Sam Blom
Sam Blom
Twan Klaseboer
Twan Klaseboer
Wick Lammers
Wick Lammers

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)