VanWonen opent Infohuis in Stadshagen Zwolle

Foto van auteur

Foto: Ingezonden foto

Zwolle – Vanaf begin mei is het VanWonen Infohuis in Breezicht open. Het Infohuis staat in Stadshagen en is bedoeld als informatiepunt waar belangstellenden van alles te weten kunnen komen over nieuwbouw in dit deel van de wijk.

Ook kan men terecht voor specifieke verkoopinformatie over de woningen die VanWonen in andere delen van Stadshagen ontwikkelt. De opening van het Infohuis past bij de persoonlijke klantbenadering die VanWonen hanteert.

“Voor ons is gebiedsontwikkeling veel meer dan fysieke planvorming alleen. We denken vanuit de wensen van onze klanten en daarin is maximale klantbeleving leidend”, aldus Miranda Venekamp Brandt, VanWonen Directeur Marketing, Verkoop en Verhuur. “Tijdens elke fase, van planvorming tot uiteindelijke realisatie, staan onze klanten centraal en worden ze betrokken. We willen ontzorgen en klanten goed informeren. Het VanWonen Infohuis is voor ons een fantastische manier om altijd dichtbij te zijn en klanten te helpen in het realiseren van hun woondromen. Het is een plek voor inspireren, verbinden en ontmoeten.”

Jasja Scholtens, VanWonen Verkoopmanager: “Ik help mensen hun nieuwe thuis te vinden. In al onze projecten laten we toekomstige bewoners meedenken in de vormgeving van hun toekomstige woning. Als je ergens woont wil je je namelijk kunnen identificeren met een plek. Met het VanWonen Infohuis zijn we letterlijk aanwezig in onze ontwikkeling en maken we verbinding met het gebied, met omwonenden en toekomstige bewoners.”

Het Infohuis staat op de plek waar VanWonen 91 woningen ontwikkelt. Aankomende maand wordt gestart met de bouw van de eerste fase van Hof van Breezicht en de verkoop van 56 woningen in de tweede fase is net gestart. Jasja: “In Hof van Breezicht is het net of je op een vakantiepark woont. Kenmerkend zijn de sfeervolle houten gevels. De wijk is groen, ruim opgezet en compleet duurzaam. Voor VanWonen is energieneutraal de norm, alle woningen zijn zodoende EPC 0, wat een flinke bezuiniging op de energierekening betekent.”

“Vloerverwarming, minimaal twaalf zonnepanelen en een warmtepomp zijn standaard en de energievoorziening is volledig elektrisch. De huizen zijn ruim bemeten en voorzien van een grote achtertuin. En door al het groen krijgen bewoners een prachtig uitzicht. Met gezellige strandjes op loopafstand. Datzelfde vakantiegevoel willen we ook creëren in de wijken Duinzicht en Duinzijde. En niet alleen in de vakantie, maar ook in het dagelijks leven. Gewoon bij je thuis.”

Hof van Breezicht, Duinzijde en Duinzicht zijn actuele nieuwbouwontwikkelingen in deze wijk. Het project Woonkansen in Wetering is inmiddels in aanbouw en wordt dit jaar opgeleverd. Jasja: “VanWonen is ook bezig met de plannen voor de ontwikkeling van het Noordelijke deel van Breezicht met 530 woningen. Daarnaast wordt het ontwikkelplan voor 1250 woningen voor de nieuwste woonbuurt De Tippe verder uitgewerkt. Voor beide plannen heeft VanWonen een substantieel aandeel in de ontwikkeling en is het voornemen om eind volgend jaar te starten met de bouwactiviteiten. De Tippe wordt een sociale inclusieve en toekomstbestendige buurt voor alle leeftijden. Er komt een grote diversiteit aan woningen, zowel koop als huur én in verschillende prijsklassen,” besluit Jasja.

VanWonen klantmanager Dorien Bakker: “Aan de zijkant van het VanWonen Infohuis hangt een grote plattegrond waarop te zien is wat er gebouwd gaat worden. Daarmee krijgen belangstellenden een goed beeld hoe de wijk Breezicht eruit zal komen te zien met veel groen, water en vrije uitzichten. In eerste instantie is het VanWonen Infohuis geopend op vrijdagmiddag en zaterdagochtend en incidenteel op andere dagen als de surfplank tegen de gevel staat. Daarnaast werken we ook op afspraak, uiteraard ‘corona-proof’.”

Foto's 3
Jasja Scholtens - Foto: Ingezonden foto
Jasja Scholtens
Foto: Ingezonden foto
Miranda Venekamp-Brandt en Dorien Bakker (zittend) - Foto: Ingezonden foto
Miranda Venekamp-Brandt en Dorien Bakker (zittend)
Foto: Ingezonden foto
VanWonen opent Infohuis in Stadshagen Zwolle - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)