Eetbaar schilderij van 40 miljoen euro

Foto van auteur

Zwolle – Op zondag 28 september 2008 zijn in het kader van Kunstroute Zwolle de ateliers aan de Cyclamenstraat 14-16 open voor publiek. Het wordt deze keer een heel bijzondere openstelling, want dit najaar bestaan de ateliers aan de Cyclamenstraat 10 jaar. Dat willen de kunstenaars vieren. Meer informatie over Kunstroute Zwolle kunt u vinden  op www.kunstroutezwolle.nl

  

Dit jubileum wordt gevierd in de Week van de Smaak en omdat kunst alles te maken heeft met smaak, hebben Ateliers Cyclamenstraat zich hierbij aangesloten. Tijdens de feestelijke opening zal een eetbaar schilderij van 40 miljoen euro worden gepresenteerd. De opening is op zondag 28 september om 14.00 uur en zal verricht worden door wethouder van cultuur Hennie Kenkhuis. De hele middag zijn er in de ateliers activiteiten, demonstraties en toelichtingen op het werk van de kunstenaars.

 

Een aantal kunstenaars werkt vanaf het eerste uur in de Cyclamenstraat, maar in de loop der  tijd hebben ook nieuwe deelnemers hier een atelier betrokken. De ateliers herbergen illustratoren, filmmakers, kunstschilders, grafici, meubelmakers en een goudsmid. Vanwege de diversiteit aan kunstvormen is er voor elke smaak wat wils! 

De volgende kunstenaars openen hun atelier van 14.00 tot 17.00 uur:

Rana Berends, Linda van den Born, Joepe Bos, Martijn Govers, Jolanda van Harten, Ineke van Harten, Katja Kaduk, Leonie Meijer, Bouko Kreiter, Hanne Ruiter, Harmen van der Tuin, Jan Westerhof en Saskia Zwiers.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “Eetbaar schilderij van 40 miljoen euro”

  1. Ik mis mijn goede vriend en oud studiegenoot michel lau in dit verhaal. uit het oog uit het hart laten we maar zeggen. kan iemand mij misschien vertellen of deze kunstenaar pur sang uberhaubt nog exposeert?

Reacties zijn gesloten.