Duizenden koopjesjagers naar Hema sale in Zwolle

Foto van auteur

De verkoop van duizenden artikelen uit de voorraad van warenhuisketen Hema vindt vanaf vrijdag plaats in Zwolle. Artikelen uit overvoorraad worden tegen dumpprijzen verkocht. Eerder werd de verkoop in Apeldoorn verboden.

Hema verwacht ruim 30.000 belangstellenden in de IJsselhallen in Zwolle. De organisatie heeft inmiddels toestemming van de gemeente Zwolle, aldus een woordvoerder van de IJsselhallen maandag. Er zijn in dit weekeinde ook een aantal zeer aantrekkelijk acties ontwikkeld voor alle bezoekers, in samenwerking met de winkeliersvereniging City Centrum, de HEMA en de IJsselhallen. Zo kunnen de bezoekers van de verkoopdagen via speciale vouchers diverse toegangskaarten winnen van unieke concerten (o.a. Dolly Parton) en van leuke evenementen (o.a. Holiday on Ice). Deze vouchers worden uitgereikt bij de kassa’s van de HEMA Sale en kunnen ingeleverd worden bij enkele speciale punten in de binnenstad. De verkoopdagen vinden plaats van vrijdag tot en met zondag.

Apeldoorn verbood de dumpdagen in de Americahal in die gemeente op straffe van een dwangsom van 100.000 euro per dag omdat detailhandelsactiviteiten in de evenementenhal verboden zijn.

Onder het mom van een kerstmarkt werd een weekeinde toch een verkoop gehouden. De gemeente had ook die markt verboden en heeft inmiddels claims van 200.000 euro neergelegd bij Hema en Americahal.

De zeer gezellige binnenstad van Zwolle (het Koophart van Noord Oost Nederland) ligt slechts op 7 minuten loopafstand van de IJsselhallen en de bezoekers kunnen hun auto de gehele dag laten staan op het parkeerterrein van de IJsselhallen.

HEMA heeft gekozen voor deze locatie vanwege de goede bereikbaarheid en uitgebreide parkeergelegenheid. Deze magazijnverkoop biedt klanten de gelegenheid voordelig artikelen aan te schaffen in de toch al dure decembermaand. Sinds eind oktober jl. heeft HEMA ook een magazijnverkoop op de bazaar in Beverwijk. Deze magazijnverkoop loopt volgens verwachting en duurt tot eind februari 2007.

Vrijdag 15 december:     11.00-21.00 uur
Zaterdag 16 december:  09.00-18.00 uur
Zondag 17 december:    12.00-18.00 uur

Entree is gratis

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “Duizenden koopjesjagers naar Hema sale in Zwolle”

  1. Helaas viel voor mij de verkoop in Zwolle tegen. In Apeldoorn was er veel meer gezelligheid en natuurlijk had je daar de stunt van de blikken voor Ć¢ā¤ØĀ¬ 5,00.
    Jammer Hema dat jullie deze fantastische stunt niet ook in Zwolle hebben gedaan, nu zijn we voor niks naar Zwolle gegaan!

  2. Vrijdagavond was die aktie met een blik voor 5 euro, en een grote Hema tas voor 25 euro er wel. Ik sprak een vrouwtje die er geweest was, en die had de tas volgegooid met kinder pyama’, ondergoed, kinderjas, dekbedovertrekken etc. Bij elkaar opgeteld had ze voor bijna 400 euro in haar tas zitten die haar 25 euro gekost heeft.

Reacties zijn gesloten.