Blauw in actie voor dak- en thuislozen

Foto van auteur

De Politievakorganisatie ACP bestaat dit jaar 25 jaar. In plaats van een groot feest in de ArenA met een bekende artiest of cadeaus uitdelen, wil de ACP een helpende hand uitdelen. Een helpende hand aan dak- en thuislozen in onze provincie. Ze lopen, eten, drinken en slapen… op straat. En als ze geluk hebben worden ze opgevangen door het Leger des Heils. Maandag werd de dak- en thuislozen (géén drugsverslaafden) een helpende hand aangeboden door een bijdrage te leveren aan het opknappen van de Laagdrempelige Opvang in Zwolle.

Een team van vrijwilligers uit de regio IJsselland gaven enkele vertrekken van de nachtopvang het Nel Banninkhuis een “facelift”. Dat deden ze samen met een cliënt en personeelsleden van het Leger. Daarnaast was een kookteam actief die een maaltijd bereidde voor de dak- en thuislozen op dagopvang Bonjour in Zwolle, en natuurlijk voor de vrijwilligers van politie en Leger des Heils. Een echt feestmaal. Alle materialen werden door de ACP geregeld. Zo wordt het 25-jarig bestaan van de Politievakorganisatie ACP ook een feest voor de dak- en thuislozen!


Kopschef Pieter-Jaap Aalbergberg kan geen lik verf gebruiken…


Als extraatje kreeg het project een nieuw systeemplafond aangeboden…

Deze jubileumactie van de ACP heeft de naam gekregen: Blauw in actie. Vorig jaar heeft de ACP in Den Haag actiegevoerd voor hun belangen. Nu actie ze actie voor onze medemens die door welke reden dan ook dak- of thuisloos is geraakt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Blauw in actie voor dak- en thuislozen”

Reacties zijn gesloten.