Gelijkspel FC Zwolle in Almere

|   Laatste wijziging

Almere – FC Zwolle heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen Omniworld uit Almere met 3-3 gelijkgespeeld.

Het scoreverloop ging aanvankelijk in het nadeel van Zwolle. Na een goed half uur stond hekkesluiter Omniworld met 2-0 voor door onder andere een eigen doelpunt van Botteghin. Kleizen maakte er voor rust 2-1 van. FC Zwolle was deze avond niet het enige team dat een eigen doelpunt noteerde. Barrantes deed hetzelfde in de 62e minuut (2-2). De slotfase van het duel werd nog erg spannend toen Tayeb vijf minuten voor tijd 3-2 scoorde. Het was Boerrigter die in de slotminuut Zwolle toch nog op gelijke hoogte bracht.

FC Zwolle-aanvaller Roel de Graaff is vanavond met een blessure uitgevallen tijdens het duel met FC Omniworld.

De aanvaller liep de blessure aan zijn arm al na 24 minuten op en moest per brancard van het veld gedragen worden. De blessure liet zich ernstig aanzien, waardoor het te verwachten valt dat Zwolle-trainer Jan Everse voorlopig niet kan beschikken over zijn pupil. De Graaff was net hersteld van een langdurige knieblessure, die hij vorig seizoen opliep.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Gelijkspel FC Zwolle in Almere”

  1. Erg sneu natuurlijk voor de RdG, maar (eer)gisteren had ik reeds een DejaVu dat hij wederom geblesseerd zou raken. Helaas gebeurd dit te vaak met onze spitsen… Sterkte!

  2. Zwolle rules
    Roel succes met de revalidatie. Je hebt meegemaakt dat de Zwolse aanhang zelfs bij een 0-2 achterstand blijft doorzingen en dat wij wat dat betreft Eredvisiewaardig zijn. Wij zijn Zwolle, wij zijn de beste ;D

  3. erg triest voor deze jongen, nu ff de wedstrijd: dramatisch ! tegen de nummer laatst in de 90e minuut gelijkmaken is een afgang. wel mooi dat de supporters blijven zingen hoor, er zijn nog heel wat mannenkoren die aan het vergrijzen zijn en nog jonge leden zoeken.

  4. Jupiler League-club FC Zwolle moet het tot minimaal na de winterstop stellen zonder middenvelder Roel de Graaff.

    In het duel met FC Omniworld raakte de 25-jarige speler vervelend geblesseerd aan zijn onderarm. Onderzoek wees uit dat hij zijn onderarm heeft gebroken en moet worden geopereerd.

    “De Graaff wordt op korte termijn geopereerd,” verduidelijkt Zwolle-verzorger Erwin Vloedgraven de situatie in De Stentor. “Na een operatie ben je zo zes weken verder, dus na de winterstop.”

    Naast een gebroken onderarm, raakte ook de elleboog van de speler nog uit de kom. Deze is inmiddels weer teruggeplaatst.

    Goal.com

Reacties zijn gesloten.