CDA wil geen vertraging in spoedwet wegenaanleg

Foto van auteur

Zwolle – De CDA-Statenfractie Overijssel heeft vandaag een brief gestuurd naar de Tweede Kamer met het dringende verzoek om nu echt voort te maken met de wegenprojecten in de provincie. Het gevaar dreigt dat de geplande projecten waaronder de A28 (Zwolle-Meppel) en de A50 (Zwolle-Kampen) weer een enorme vertraging op gaan lopen omdat de spoedwet wegenaanleg van de minister van Verkeer & Waterstaat Camiel Eurlings voorlopig niet behandeld wordt in de kamer.   

Voor de provincie Overijssel is dit uitstel een grote tegenvaller omdat het opnieuw vertraging betekent in de wegenverbreding van de A28 en de N50. De aanpak van deze knelpunten is van groot belang voor de file- en milieuproblematiek. Ook de regionale economie en werkgelegenheid is juist in deze tijd gebaat met een impuls van de investeringen in bereikbaarheid met uitstraling naar geheel noordoost Nederland. 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “CDA wil geen vertraging in spoedwet wegenaanleg”

  1. De verbreding van de A28 heeft recent al 1,5 jaar vertraging opgelopen na de uitspraak van de RvS over de A4 Leiderdorp. Daardoor moesten de luchtkwaliteitsonderzoeken weer opnieuw, alhoewel ik niet denk dat luchtkwaliteit veel problemen bij de verbreding van de A28 op gaat leveren. De achtergrondconcentraties zijn hier lager dan in de Randstad met alle industrie en scheepvaart 🙂

  2. Als de SP wijs is -dan gaan ze gewoon niet in op die zogenaamde prangende vraag van de grootste ZEURKOUS hier op de site. Hoeveel mensen zullen die Pp trouwens nog serieus nemen? Ik in elk geval niet. Ik ben ondertussen een beetje Pp-moe geworden.
    ;D 😛 ;D 😛

Reacties zijn gesloten.