Landstede Hammers start crowdfunding

Foto van auteur

Zwolle – Landstede Hammers bemachtigde in 2019 voor het eerst in de historie de landstitel en een jaar later stonden de basketballers opnieuw bovenaan de ranglijst. Maar vervolgens gooide corona roet in het eten. Nu wacht een nieuwe start en daarom wordt een crowdfunding georganiseerd.

Nadat het seizoen 2019/2020 vanwege corona werd afgebroken, volgde er een zware periode. Wel spelen, niet spelen en uiteindelijk toch weer spelen, maar zonder publiek. De Zwolse club is nog steeds dankbaar dat de competitie werd opgestart en er gespeeld kon worden, maar dit was ook een loodzware opgave. Er was geen publiek, de recettes vielen weg, terwijl de kosten bleven en in sommige gevallen zelfs stegen.

De club incasseerde een flinke financiële klap met een kastekort tot gevolg. Inmiddels is er steeds meer perspectief en daarom wil Landstede Hammers verder. Verder met waar het gebleven was voor de uitbraak van het coronavirus: spelen voor volle tribunes, het inspireren van mensen en natuurlijk meedoen om de prijzen! Om dat te bewerkstelligen is er Landstede Hammers veel aan gelegen om het kastekort te dichten.

Landstede Hammers hoopt dat zo veel mogelijk mensen helpen om deze mooie topsport in Zwolle op een goed niveau te houden en organiseert daarom een crowdfunding. Het doel is om 20.000 euro op te halen. Daarvan is nu al ruim zeventig procent binnen. “Zonder deze steun wordt het ontzettend moeilijk om de stijgende lijn op te pakken en onze ambitie verder voort te zetten. Het moge duidelijk zijn: alle hulp is welkom, zodat Landstede Hammers weer kan bouwen aan een fraaie toekomst!” laat de Zwolse eredivisionist weten.

Wil jij Landstede Hammers helpen om een nieuwe start vorm te geven? Ga dan snel naar landstedehammers.nl/crowdfunding en doe een donatie of koop een virtuele stoel, een Hammers fanshirt of een ander mooi product. Koop jij een virtuele stoel of een Hammers fanshirt? Dan krijg je misschien ook nog wel een van de fraaie cadeaus.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)