Nieuw: workshop freerunnen

Foto van auteur

Muurtjes, paaltjes, daken en soms zelfs balkons. Alles wordt gebruikt door mensen die freerunnen, de jongste hardloophype onder jongeren. “We zijn niet bang, maar ook niet dom.” De Muzerie in Zwolle organiseert een workshop Freerunnen.

Als jij het aandurft ga je tijdens deze workshop van een paar echte pro’s leren freerunnen. We beginnen natuurlijk helemaal bij het begin, dus ervaring is niet nodig. Je moet alleen wel tegen een stootje kunnen als jij straks een paar strakke moves wilt laten zien. Trek comfortabele kleren aan waar jij lekker in kunt bewegen en doe je ding!

Je kan je aanmelden via c-kafe@muzerie.nl   of koop je kaartje vanaf 8 januari aan de receptie van de Muzerie, Goudsteeg 19. Op=op!

Wanneer:   Vrijdag 12 januari

 Hoe laat:   16.00 – 18.00 uur

  Locatie:   Gymzaal van TAK (centrum), Schuurmanstraat 1

  Kosten:   € 3,50

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Nieuw: workshop freerunnen”

  1. ah zal ik is ff laten zien hoe het moet dan:P ghehe nee geintje kan wel backflip van muurtjes af maar kweet niet of je dat freerunnen kan noemen

  2. Moet je zeker komen:) Tijdens de workshop leer je echt de basics van het freerunnen en de eerste tricks.. Als je basis kent zijn tricks veel makkelijker. En het is natuurlijk gezellig!

    Als je je wilt inschrijven moet je c-kafe@muzerie.nl mailen. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Reacties zijn gesloten.