VVD Zwolle vult minibiebs met kinderboeken tijdens Kinderboekenweek

Foto van auteur


Zwolle – Van 6 tot 17 oktober is het Kinderboekenweek. Dit jaar met als thema “Worden wat je wil”. De Zwolse VVD vraagt al langer aandacht voor goed leesonderwijs op basisscholen. Goed kunnen lezen is essentieel voor je ontwikkeling en om later te kunnen worden wat je zou willen.

Om lezen te stimuleren heeft de partij een actie bedacht om gelezen kinderboeken in te zamelen en te verdelen onder de vele minibiebs in Zwolle. Op deze manier komen kinderen laagdrempelig en spelenderwijs in aanraking met nieuwe verhalen. Lezen is niet alleen leuk, maar ook erg belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen.

Heeft u kinderboeken die al meerder keren zijn gelezen en vindt u het leuk dat andere kinderen daar nog een keer van kunnen genieten? Meld u aan bij VVD Zwolle, zodat zij uw boeken kunnen ophalen. De partij zal de boeken verzamelen en verdelen onder de vele minibiebs die Zwolle rijk is.

Aanmelden kan via info@vvdzwolle.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “VVD Zwolle vult minibiebs met kinderboeken tijdens Kinderboekenweek”

  1. Kan de politiek zich niet beter bezig houden met belangrijkere zaken? Ik wil niet dat ons publieksgeld naar dit soort ongein gaat. Ze moeten zich eens richten op huizenbouw.

Reacties zijn gesloten.