RBC-spits Peters nekt FC Zwolle

|   Laatste wijziging

Zwolle – FC Zwolle heeft vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen RBC uit Roosendaal verloren. De uitslag werd 0-2.

Al voor de thee was de eindstand op het scorebord bepaald. In de 3e minuut scoorde Tim Peters de 0-1. Dezelfde Peters wist in de 43e minuut de 0-2 achter doelman Diederik Boer te schieten. In de tweede helft miste Henk Vos een penalty. FC Zwolle speelde een zeer matige wedstrijd. Door het verlies duikelt Zwolle naar de 10e positie in de Jupiler League. Dinsdag krijgt Zwolle na drie afgelastingen de vierde kans om de vierde periodetitel te pakken. Dan moet het in Leeuwarden wel van SC Cambuur winnen.


Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

12 gedachten over “RBC-spits Peters nekt FC Zwolle”

  1. Het is weer droevig gesteld met ons Zwolse cluppie ,wordt hoogtijd dat er een ommekeer komt in de resultaten anders gaat het bergafwaards.Hopelijk zijn ze nu goed wakker geschrokken de spelers zodat ze aanstaande de wedstrijd tegen canbuur in de wacht kunnen slepen en de periodetitel.Maar eerlijk gezegd heb ik na deze wedstrijd en het resultaat er weinig vertrouwen in.Hopelijk heb ik het mis en wens ze heel veel geluk en succes tegen canbuur.

  2. Ik weet niet wat iedereen op het voetbal ansich loopt te zeuren. Het was een van de betere wedstrijden die Zwolle gespeelt heeft dit seizoen. Stukken beter dan tegen VVV. Verder dus wel een mooie wedstrijd gezien, jammer dat het resultaat er niet was. Een gelijk spel was minimaal verdiend.

    Meest verbazende was de penalty die de scheids gaf. Een vrije trap ala, maar een penalty geef je alleen als er kans is op een doelpunt en die was er niet omdat Boer de bal vast had…………..

  3. het lag dus weer aan de scheids en jaja aan de keeper van rbc. mensen doe eens je blauw/witte 038-bril af en constateer samen met mij dat onze fc op plek 10 vd ranglijst, slechts 20 punten staat van de 1e plaats. ook is nog het vermelden waard dat de altijd zo hier afgekatte eagles inmiddels boven zwolle staat. over het feit dat de heer everse alleenheerschappij verlangde en kreeg en dat dit tot nu 0,0 heeft opgeleverd lees ik nooit iets.

  4. Hoogtepunt was Tante Kippe. Iemand een idee waar je de CD kan kopen? Heb binnenkort een feestje en dan zal die het goed doen voor de sfeer. 😀

Reacties zijn gesloten.