FC Zwolle wint bij RBC

|   Laatste wijziging

Roosendaal – FC Zwolle heeft vrijdagavond goede zaken gedaan in Brabant door bij RBC met 1-3 te winnen.

Zwolle speelde een matige wedstrijd maar de kansen werden goed benut. In de eerste helft scoorde nieuweling Guarino de 1-0. In het begin van de tweede helft bracht Peters BBC op gelijke hoogte. Van Polen en Huijmans scoorden de overige treffers voor Zwolle. Roosendaler Ramos werd in  blessuretijd met een rode kaart van het veld gestuurd nadat hij Bakker onderuit geschoffeld had. Volgende week vrijdagavond speelt FC Zwolle in het Oosterenkstadion de volgende wedstrijd tegen titelkandidaat SC Cambuur uit Leeuwarden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

15 gedachten over “FC Zwolle wint bij RBC”

  1. Zeker mooi resultaat! Bijzonder ploegie de volgende tegenstander Cambuur. Wint van VVV die de Egels oprolden met 5-0 geloof ik. Staat met AGOVV op 6 uit 2. Waar ze vorig jaar de nrs laatst en 1 na laatst waren. Dat geldschieter Overmars weer is gaan ballen zal ook wel met die degradatie van de nr. laatst te maken hebben. Dan staat alles goed op de kop natuurlijk als je terug moet naar de amateurs :'(

  2. Fc Zwolle, van harte met de eerste overwinning dit seizoen.As vrijdag een echte kraker in ons mooie nieuwe stadion..Hoop op een volle bak.
    Op de foto (Albert van de Haar in aktie) blijkt maar weer eens dat groen wit in verticale baan de echte Zwolle kleuren zijn.Prachtig. Het zag er gisteren op TV ook bijzonder goed uit.Eigenlijk zou dat weer de fc Zwoolle kleuren moeten zijn.

  3. SC Cambuuur-Leeuwarden is nog steeds bezig de selectie te versterken. Randy Rustenberg heeft inmiddels een contract getekend met de Friese club, terwijl Mark de Vries (foto) een aanbieding in beraad heeft.

    Rustenberg geldt bij Cambuur als opvolger van de aan Swindon Town verkochte Yinka Casal. De 24-jarige verdediger moet de plek links in de defensie gaan bekleden. Hij speelde eerder betaald voetbal bij RKC Waalwijk en FC Dordrecht.

    Cambuur hoopt ook De Vries aan zich te kunnen binden. De 32-jarige spits maakte een goede indruk tijdens een proefperiode. Zijn laatste club was Dundee United uit Schotland.

    VI

  4. of je een ”echte”fan bent kun je pas na het seizoen zeggen 8)
    naar dat je alle (uit)wedstrijden hebt bezocht 😉 😉 😉

Reacties zijn gesloten.