Voorjaarsgevoel

|   Laatste wijziging

Zwolle – Als je vandaag naar buiten kijkt krijg je een echt voorjaarsgevoel, het zonnetje strijkt zacht langs de planten en overal komen de bolletjes op. De Druifjes zijn buiten nog niet zover maar binnen heb ik ze al flink in bloei staan.

Ank Pot  www.bunnymom.web-log.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

16 gedachten over “Voorjaarsgevoel”

  1. Tegenvaller die foto. Vindt het anders ook niet passen bij een nieuwswebsite, die foto’s hebben toch niets met nieuws te maken! >:( >:(

  2. Ik vind de foto mooi en getuigen van creativiteit.
    Ad weet kennelijk nog niet dat Ank hier een wekelijkse rubriek heeft die zeer gewaardeerd wordt.
    Ze heeft er vorig jaar zelfs een Groene Prijs mee gewonnen 😉

  3. @Ad: misschien kun je de ACTUELE stand vd natuur als nieuws beschouwen? 😉
    En wat heel makkelijk is v.e. weblog: stukjes die je niet interesseren kun je zo overslaan… – echt waar!

  4. het is weer een schitterende plaat. maar henk slaat de plank volledig mis als je dit associeerd met creatieviteit. gevoel en emotie en een fikse dosis talent komen hier bij kijken.

  5. ‘maar henk slaat de plank volledig mis als je dit associeerd met creatieviteit.’ Klopt gewoon een plantje van bovenaf op de foto zetten in de huiskamer ofzow….. :'( ik heb mooier gezien van Ank.

  6. Ad, waarom is dit geen creativiteit dan?
    Even afgezien van of je het mooi vindt of niet, voor het maken van een foto als deze bepaal je doorgaans goed de positie, zorgt voor de juiste belichting en kleur, dit alles pas je aan op de beleving van het plaatje die je wilt vastleggen.
    Dat is creativiteit; je creëert iets nieuws…..
    Over het feit ‘nieuwspagina’, als iets een nieuwspagina is, waarom mag er dan niet een wekelijkse bijzondere foto op? Of moet alles zo ontzettend ingekaderd worden? Daarnaast, wat geeft je het recht om te klagen, ik vraag me af hoeveel geldt je betaalt voor de diensten van weblogzwolle…..

  7. ‘wat geeft je het recht om te klagen’ Gelukkig wonen we in NL !….. Heerlijk zo’n recht.
    En als ik dit een stomme foto vind mag ik dat zeggen. Verder niets tegen de super website, een en al lof !

  8. Vind je dat lekker, klagen? Ok….ieder zijn meug. Het recht, tja je hebt gelijk, het is niet strafbaar. Maar ik vraag me wel af of klagen over iets wat gratis is erg charmant is 😉 Wellicht bedoelde je het niet zo.
    Tuurlijk mag je de foto niet mooi vinden; smaken verschillen. Dat was ook niet waarop ik doelde, doelde meer op je reactie van 10.24…..
    Gelukkig kan je de rest van de site wel waarderen. 🙂

  9. Iedereen mag altijd (bijna) alles zeggen, het mag inderdaad in Nederland, maar soms kan het helemaal geen kwaad ergens niets van te zeggen. Helemaal als het gaat om een vrijwillige bijdrage van een enthousiaste fotograaf. (Het zal je niet verbazen dat ik het wel een mooie plaat vind….maar dat zou ik hier natuurlijk nooit opschrijven ;))

Reacties zijn gesloten.