FC Zwolle naar Cadiz

Foto van auteur

Op dinsdag 2 januari vertrekt de selectie en de technische staf van FC Zwolle richting Cadiz voor het trainingskamp. Met hen zullen er een dertigtal sponsoren mee reizen naar het zuiden van Spanje. Een week lang (tot 9 januari) wordt het trainingskamp gebruikt voor intensieve trainingen en twee wedstrijden.

Helaas kan FC Zwolle niet met de gehele selectie naar Zuid Spanje afreizen. Vanwege blessures zijn Dennis van der Wal en Ivo Rossen niet aanwezig. Dennis van der Wal is geopereerd aan zijn amandelen en Ivo Rossen kampt met een langdurig enkelkwetsuur. Hij wordt 23 januari geopereerd. Daarnaast zullen Arjen Spaan, vanwege zijn studie, en Harvey Bischop, vanwege een buitenlandse stage, niet mee gaan. Rob van der Sluijs zal naar verwachting 2 januari weer aanhaken bij de groep. Vooralsnog behoren Tjeerd Korf, Stefan Jansen en Theo Brack wel bij de groep die af reizen naar het trainingskamp. De twee eerst genoemden mogen van FC Zwolle in de winterstop op zoek naar een andere club. Op dit moment hebben zij nog geen andere club gevonden. Theo Brack loopt op dit moment stage bij MSV Duisburg.

 Dit jaar zit FC Zwolle op trainingskamp in Hotel Melia Sancti Petri, gelegen in Cadiz (Spanje). Dit hotel is geen onbekende. Een aantal jaren geleden is FC Zwolle hier ook naar volle tevredenheid geweest. Klik hier om te bekijken waar spelers, technische staf en sponsoren een week lang verblijven.

Tegen wie speelt FC Zwolle haar oefenwedstrijden?
FC Zwolle heeft twee oefenwedstrijden gepland. Van de oefenwedstrijd van 4 januari is de tegenstander nog niet bekend. FC Zwolle is momenteel op zoek naar een geschikte tegenstander. De tegenstander op 8 januari is FC Erzgebirge Aue. Zij spelen in de 2e Bundesliga van Duitsland. Zij staan momenteel 5e in de competitie achter Karlsruher SC, FC Hansa Rostock, MSV Duisburg en Kaiserslautern.

 

 Datum 

 Tijd  

 Activiteit 

02-01  

vroeg 

Vertrek richting Cadiz  

03-01  

10:00 en 14:30  

Training  

 04-01

 10:00

 Training

 04-01

 15:30

 Wedstrijd: tegenstander nog niet bekend

 05-01

 10:00

 Training

 05-01

 13:00

 Alternatieve activiteit

 06-01

 10:00 en 14:30

 Training

 06-01

 20:30

 Sportquiz met sponsoren

 07-01

 10:30 en 15:00

 Training

 08-01

 10:00

 Training

 08-01

 15:30

 FC Zwolle – FC Erzgebirge Aue

 09-01

 10:00

 Training

 09-01

 13:30

 Vertrek richting Zwolle

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

12 gedachten over “FC Zwolle naar Cadiz”

 1. Begrijpend lezen is best moeilijk blijkbaar. Het gaat hier om een trainingskamp en geen vakantie. Laat ze lekker..hopelijk komen ze vol frisse energie weer terug. Ook voor de teamgeest is dit natuurlijk een prima initiatief.

 2. Dat ze onder de maat presteren is waar. Maar dat betekend niet dat ze niet hun best doen!!! Als we allemaal negatief gaan doen over FC Zwolle wordt het er ook niet leuker op. Supporter in goede maar ook in slechte tijden…. Dat is wat ze nodig hebben!

  Enne… laat die jongens ook ff lekker in de zon trainen! Is beter dan dat koude weer hier in NL…

 3. Blijkbaar niet Natascha, de weersomstandigheden zijn daar natuurlijk veel beter om ook echt te kunnen trainen, maar dat had jezelf wel kunnen verzinnen.

  Beste wensen alvast voor 2007, ik hoop op meer tollerantie vanuit iedereen!!

 4. Nu maar hopen de de spelers dit hier niet lezen.

  Want je moet kunnen presteren ongeacht het weer type toch?
  Dus dan moet je ook trainen als het minder weer is.

  Wellicht dan maar op werk voorstellen dan we ff gaan trainen op bali ofzo.
  Niet dat het nut heeft(net als voor de spelers) maar ach ja je bent er ff tussen uit.

  Voor de rest de beste wensen!!!

 5. Ach, we moeten vooral geen wonderen verwachen als ze ff in de zon gespeeld hebben dat we ineens een periode gaan pakken.
  Laten ze maar inzet en strijd zien dan ben ik als supporter voor dit seizoen tevreden. De supporters blijven toch ook komen nu het zo slecht gaat?
  Al zou het wel eens leuk zijn om weer eens een vol stadion te hebben.
  Straks met het nieuwe stadion moeten er meer zwollenaren naar de voetbal gaan,maar als er geen strijd geleverd word krijgt van Vliet straks zijn zin en hebben we geen tribunes meer, maar alleen bussiness ruimtes waar het leggen van zakencontacten belangrijker is dan een wedstrijd kijken en de echte zwollesupporter als bijzaak gezien word.
  Beetje offtopic, maar moest het ff kwijt!
  Beste wensen!

Reacties zijn gesloten.