DeltaWonen bouwt ’tonwoning’

Foto van auteur

De Zwolse corporatie DeltaWonen heeft in samenwerking met bouwbedrijf BAM de tonwoning ontwikkeld. De tonwoning is een rijtjeshuis met twee verdiepingen en een schuine kap, te koop voor 100.000 euro. De woningen worden op korte termijn gebouwd in Zwolle, Kampen en Oldebroek. Ze hebben een voor- en achtertuin, een zolder en twee zeer ruime slaapkamers. De totale woonoppervlakte is 104 vierkante meter. De woning is bedoeld voor starters en doorstromers op de woningmarkt.

Een goede, ruime en betaalbare woning is een wens van een grote groep starters en door-stromers op de woningmarkt. Voor deze steeds groter wordende groep mensen is dit onbereik-baar geworden omdat de prijzen van woningen vele malen harder zijn gestegen dan de inkomens.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “DeltaWonen bouwt ’tonwoning’”

  1. Van welk materiaal is deze woning gemaakt? Ik kan me zo indenken dat er op verschillende soorten bouwmateriaal bespaart kan worden, maar dat dat dan bijvoorbeeld wel als resultaat heeft dat de woning supergehorig wordt, of dat je zo een gat in de muur slaat als je ertegenaan komt… Ik hoop dat er echt met hart voor de zaak gedacht is en dat er wel degelijke woningen gemaakt worden.

  2. Waarom in 2006 nog gespiegelde woningen!! Woonkamers horen gescheiden te worden door de voordeur. Wie heeft er nu niet een homecinemaset tegenwoordig?? Verder goede actie!

  3. @Marrianne
    Ik denk dat de woningen gewoon van deugdelijk materiaal worden gemaakt. Dat de woningen van tegenwoordig zo duur zijn zit hem niet in het materiaal waarvan de woning gebouwd is. Dat komt door de prijsopdrijvingen. Als je echt voor daadwerkelijk 250.000 euro bouwmateriaal gaat kopen kun je echt een villa neerzetten. Doordat een woning 10x van eigenaar wisselt en iedereen winst wil maken betaal je voor een woning op een bepaalt moment 200.000 euro terwijl hij misschien maar 120.000 waard is, het is maar wat de gek er voor geeft.

    @Chrizz: Ik heb geen homecinemaset. Hoor ik er nu niet bij? ;D

  4. leuk en aardig, maar als er een stuk of 10 worden neer gezet heeft niemand er wat aan natuurlijk. Om welk aantal gaat het? enkele tientallen of een stuk meer?

Reacties zijn gesloten.