Oud en nieuw feesten in Zwolle

Foto van auteur

Tijdens de jaarwisseling worden er in Zwolle talloze feesten georganiseerd. Zo kan men in de Broerenkerk dansend het oude jaar uit, maar ook in de Proosdij wordt een groot feest georganiseerd. Verder kan men in de vele café’s in de Zwolse binnenstad terecht voor diverse feestjes.

 

DJ Ozonic gaat weer in actie bij de Eureka. Foto ingezonden.

Ook in de Eureka kan men een groot feest verwachten. Op weg naar 2007 gaat men in Eureka op drie verdiepingen flink uitpakken met een spectaculaire en tijdsloze nacht. Waarin heel veel live muziek, dj’s en andere verrassingen. Op dit feest zijn vele bands en dj’s aanwezig, Tsunami alias Chiko & Paradwaas, Fonki Ed en d’Olde Grieze, Ozonic en het duo Brainstorm & Blowtorch zijn slechts een greep uit de line-up van dit feest. Kaarten voor dit feest kosten 17.50 en zijn alleen in de voorverkoop te verkrijgen in Eureka, een jaarlidmaatschap van de vereniging is verplicht. Deze kost 9 euro.

Tsunami kan men bewonderen in de Eureka. Foto ingezonden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “Oud en nieuw feesten in Zwolle”

 1. De verkoop van pas partout armbandjes (a 12,50 euro) voor 14 caf?©s in de binnenstad met Oud en Nieuw is uitverkocht.
  Wel zijn er b.v. nog tickets voor Sally ‘o Briens (a 10 euro) en Irish Inn (a 5 euro) te verkrijgen.

 2. Niet te vergeten Eureka, als het in de voorverkoop niet opkomt kan je gewoon aan de deur een kaart kopen.Kaarten gaan voor â⤨¬ 17,50 excl. jaar-lidmaatschap ?¡ 9,00, dus totaal â⤨¬ 26,50per persoon!!

 3. Dus, dan moet je verplicht lid worden van Eureka, waar je verder niets mee hebt, en maar afwachten of het een leuk feest gaat worden voor dat belachelijk hoge bedrag.
  Dat geldt overigens ook voor de kerk-feesten oudjaarsnacht.
  En die polsbandjes: normaal heffen ze ook geen entree. En wie garandeert mij dat ik in al die 14 cafes terecht kan?

 4. Hedon verkoopt nog enkele kaarten a 20 euro aan de deur voor haar New Year Beats party vannacht.
  Tijden zijn van 01.00 tot 06.00
  Artiesten: DJ’s: Quintin, The Wizard, Pacific
  Live: Acid Junkies

 5. ik heb mij uitstekend vermaakt maar denk dat eureka de drempel wel erg hoog heeft gelegd voor bezoekers dit keer, het had drukker kunnen zijn maar misschien was dit sfeertje juist daarom wel weer idiaal. de muziekale begeleiding was perfect. ik vond 26,50 eerlijk gezegd schandalig veel.
  mijn vraag werd in eureka niet be-antwoord… waarom die hoge prijs eigenlijk?

 6. Ik heb wel twee kaartjes gekocht voor het W.A.B.T.L.I.H.-feest in de broerenkerk, maar kan niet zeggen dat ik waar voor mijn geld heb gehad. Elk jaar word de prijs omhoog gegooid, maar je krijgt er niets meer voor terug. DJ Cusco draaide in de verkeerde volgorde. Hij begon met wat stevige house en bouwde ineens af terwijl elke zichzelf respecteerdende dj er voor zorgt dat je naar een hoogtepunt toewerkt. Ik ben om 03:30 maar weer naar huis gegaan omdat toen het meerendeel ook al weg was en de muziek steeds slechter werd en die Cusco er alweer meer als twee uur troepdraaien er op had zitten. Die kleine tijdsma moet niet vergeten dat hij zich eerder wel kon onderscheiden met zijn feestjes, maar het word steeds meer een “geldpakfeest” waar de sfeer steeds slechter word. Daarnaast zag ik nog verschillende vechtpartijen die ik ook niet gewend ben op deze feesten. Leuk begin van het jaar! Ik hoop dat de Lipgloss edities dit jaar veel goed gaan maken!

Reacties zijn gesloten.