Zwollenaar (21) mept jonge vrouw ziekenhuis in en mishandelt haar vriendin

|   Laatste wijziging

Ter illustratie
Foto: Peter Denekamp

Een 21-jarige Zwollenaar is zaterdag door de politie aangehouden in de binnenstad. Hij wordt ervan verdacht een 18-jarige vrouw uit Zwolle en haar 24-jarige stadsgenote te hebben mishandeld. De politie is op zoek naar getuigen.

In de nacht van vrijdag op zaterdag kreeg de man het aan de stok met de twee vrouwen in danscafé Molly’s in de Voorstraat. Later, rond 2.15 uur, escaleerde het conflict in de Melkmarktstraat. De man mishandelde beide vrouwen. De 18-jarige vrouw is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, maar is inmiddels weer thuis.

De politie is op zoek naar getuigen die de ruzie in Molly’s of de mishandeling in het steegje tussen de Voorstraat en de Melkmarkt hebben gezien. Beide mishandelde vrouwen hebben lang donker haar. De ene vrouw is lang en slank, zij droeg een witte blouse. Het andere slachtoffer is wat kleiner.

Getuigen kunnen telefonisch contact opnemen met de politie via 0900-8844, onder vermelding van registratienummer 2023297450. Informatie doorgeven kan ook via het tipformulier op de website van de politie. Anoniem tippen kan door te bellen met 0800-7000 of via de website van Meld Misdaad Anoniem.

Foto 1
Ter illustratie - Foto: Peter Denekamp
Ter illustratie
Foto: Peter Denekamp

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)