Beachsoccer teams uit Zwolle plaatsen zich voor NK

Foto van auteur

Zwolle – Het voetbalseizoen op het veld staat over enkele weken alweer op het punt van beginnen maar ondertussen zijn deze zomer vele teams actief met Beachsoccer op de beachsportaccommodatie op sportpark De Pelikaan in Zwolle.

 

beach_2.jpg

Vanwege de samenwerking die De Pelikaan heeft met KNVB Beachsoccer konden de winnaars van een tweetal georganiseerde Beachsoccer toernooien die onlangs plaatsvonden in Zwolle deelnemen aan het NK Beachsoccer op het strand van Scheveningen in het weekend van 25 en 26 juli a.s. Opmerkelijk is dat van de vier door de Pelikaan te verdelen tickets voor het NK een drietal zijn gewonnen door Zwolse teams en één door een heren-team uit Groningen. Bij de heren zal hoofdklasser vv Berkum deelnemen. Zij wonnen eerder in mei van dit jaar het Zwols Beachsoccer toernooi.

Een afvaardiging van de selectie van 4e klasser HTC zal onder de teamnaam The Pelican Boys actief zijn op het strand van Scheveningen. Zij wonnen vorige week op het toernooi in Zwolle in een mooie finale van 3x 12 minuten van een team uit Apeldoorn. Bij de dames heeft wederom het team bestaande uit voornamelijk speelsters van de 1e selectie van HTC zich geplaatst. Zij zullen, nadat zij vorig jaar op het NK door het uiteindelijke winnende team met speelsters van FC Utrecht werden uitgeschakeld, dit jaar proberen de titel in de wacht te slepen.  De wedstrijden in en rond het Beachsport stadion in Scheveningen zijn gratis toegankelijk. Aanvangstijden voor de Zwolse teams zijn nog niet bekend.

beach_1.jpg

beach_3.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “Beachsoccer teams uit Zwolle plaatsen zich voor NK”

  1. Aan de man in het gezelschap….de coach neem ik aan. Zijn avonturen zijn te lezen op de muren in de kantine van De Tuinders.
    Bovendien…..is hij te boeken als innemend deejee. Ken je deze zéér bekende Zwollenaar niet? Van het HORECA- (en of nacht) leven bijvoorbeeld?

  2. Ik ken hem wel maar of hij nou zo bekend is? Hij stond deze week niet in een op dit log getoonde lijst van bekende zwollenaren. Tot mijn grote verdriet ontbrak ook burgemeester Mooiweer. :'(

  3. Verdorie ja, ik keek ook met een verkeerde blik naar dat lijstje van N…. (mooie naam) van GL; wie er eigenlijk niet in thuishoorden :'(

    Maar de waard van menig café door de jaren heen in Zwolle Gert Oosterbroek, tevens jarenlang trefzekere spits bij WVF & HTC én nog steeds te boeken voor uw feesten en parijen. Oh nu voetbalt hij ook weer geloof ik, bij De Tuinders.

Reacties zijn gesloten.